Home Before Dark este un serial nou misterios creat de Dana Fox (How To Be Single) & Dara Resnik (Daredevil) si regizat de Jon M. Chu (Crazy Rich Asians). Brooklynn Prince, Jim Sturgess, Abby Miller, Louis Herthum, Michael Weston, Kiefer O’Reilly, Kylie Rogers, Aziza Scott, Adrian Hough, Joelle Carter, Jibrail Nantambu si Deric McCabe fac parte in distributie.

Produs de Apple TV+, noul serial dramatic este inspirat din investigatiile tinerei jurnaliste de reportaj Hilde Lysiak; Home Before Dark spune povestea unei fetite care se muta din Brooklyn in oraselul pe care tatal ei l-a parasit cu mult timp in urma. Incercand cu disperare sa descopere adevarul, ea dezgroapa un vechi caz nerezolvat, pe care toata lumea, inclusiv propriul tata, au incercat cu disperare sa il faca uitat.

Hilde Lysiak este o fetita de 13 ani care a devenit cunoscuta in urma reportajului legat de o crima sinistra din Pennsylvania, o stire pe care a dezvaluit-o cu cateva ore inainte de alti jurnalisti de seama. Avea 9 ani atunci.

Home Before Dark este produs de Anonymous Content si Paramount Television Studios. Russel Friend si Garrett Lerner au scris cele 10 episoade, fiind si producatori executivi.

Apple TV+ va lansa noul serial vineri, 3 aprilie 2020.