Sezoane noi din Killing Eve, The Good Fight si Siren sunt cateva dintre noutatile aduse de HBO si HBO GO, in aprilie 2020.

Totodata, fanii actritei Cate Blanchett o pot vedea in Mrs. America, un nou serial difuzat de platforma HBO GO, care spune povestea adevarata a miscarii de ratificare a Amendamentului Drepturilor Egale si a reactiei neasteptate conduse de o femeie conservatoare, pe nume Phyllis Schlafly.

  • HBO

RUN/ SA FUGIM!
Din 13 aprilie, in fiecare luni, de la ora 21:30 (disponibil si pe HBO GO)

Scris si produs de Vicky Jones, noul serial HBO de comedie Sa fugim! prezinta povestea unei femei a carei viata banala este data complet peste cap dupa ce primeste un mesaj de la iubitul ei din facultate, care o invita sa renunte la tot si sa se intalneasca cu el in New York, ca sa indeplineasca un pact pe care l-au facut in urma cu 17 ani. Cu Merritt Wever si Domhnall Gleeson in rolurile principale, serialul este un thriller romantic hilar despre o femeie, Ruby Richardson, care intoarce spatele vietii ei obisnuite din suburbii ca sa-si reviziteze trecutul alaturi de iubitul ei din colegiu, Billy Johnson, cu care a facut un pact in urma cu 17 ani: daca unul dintre ei ar trimite mesaj cu “Sa fugim!”, iar celalalt ar raspunde la fel, atunci ar renunta la tot si s-ar intalni in Grand Central Station ca sa calatoreasca impreuna prin America.

INSECURE/ NU-I TOTUL ALB SAU NEGRU – sezonul 4
Din 13 aprilie, in fiecare luni, de la ora 21:00 (disponibil si pe HBO GO)

Creat de Issa Rae, care si joaca in el, acest serial de comedie prezinta prietenia dintre doua femei moderne de culoare, precum si experientele lor incomode si incercarile provocatoare. In timp ce se confrunta cu mediul profesional si personal complicat din Los Angeles, prietenele cele mai bune Issa (Rae) si Molly (Yvonne Orji) infrunta provocarile de care se lovesc femeile de culoare ce sfideaza toate stereotipurile.

I KNOW THIS MUCH IS TRUE/ O PARTE DE ADEVAR
Din 28 aprilie, in fiecare marti, de la ora 04:00 si 20:00 (disponibil si pe HBO GO)

Serialul este o saga de familie care prezinta vietile paralele a doi gemeni identici, interpretati de Mark Ruffalo, intr-o poveste epica despre tradare, sacrificiu si iertare, a carei actiune se petrece in America secolului XX.

MAYANS MC
Din 1 aprilie, in fiecare miercuri, de la ora 21:45 (doua sezoane disponibile pe HBO GO din 1 aprilie)
Mayans M.C. il prezinta pe EZ Reyes, un fost copil minune care tocmai a iesit din inchisoare si e ucenic in filiala Mayans M.C., de la granita California-Mexic, si trebuie sa-si creeze noua sa identitate de nelegiuit.

WHAT WE DO IN THE SHADOWS/ CE FACEM IN UMBRA
Din 2 aprilie, in fiecare joi, de la ora 22:00 (tot sezonul disponibil pe HBO GO din 2 aprilie)

Trei vampiri sunt colegi de apartament pe Staten Island. Vampirii incearca sa planuiasca un elegant ospat sangeros, in onoarea unei vizite din partea anticului lor maestru din vechea tara.

DEVS/ DIVIZIA DE DEZVOLTARE
Din 2 aprilie, in fiecare joi, de la ora 22:30 (disponibil deja pe HBO GO)

Lily Chan, inginer de software, investigheaza secretoasa divizie de dezvoltare a angajatorului ei, o companie cu sediul in Silicon Valley ce produce tehnologie de ultima ora, si despre care crede ca se afla in spatele uciderii iubitului ei.

BLACK MONDAY/ LUNEA NEAGRA – sezonul 2
Din 20 aprilie, in fiecare luni, de la ora 19:30 (disponibil deja pe HBO GO)

19 octombrie 1987 – Lunea neagra, cea mai mare criza a pietei bursiere din istoria Wall Street. Aceasta este povestea modului in care niste tipi din exteriorul sistemului au atacat clubul bine consolidat de pe Wall Street si au sfarsit prin a duce la prabusirea celui mai mare sistem financiar din lume.

BREEDERS/ PARINTI SI COPII
Din 20 aprilie, in fiecare luni, de la ora 20:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Noul serial de comedie exploreaza paradoxul pe care fiecare parinte il cunoaste, dar nu il recunoaste niciodata: ai muri de buna voie pentru copiii tai, dar destul de des iti vine tie sa ii omori pe ei. Martin Freeman e Paul, un tata grijuliu care descopera ca nu este tocmai barbatul care credea ca este. Partenera sa de viata este Ally (Daisy Haggard), care conduce un studio de inregistrari, il face pe Paul sa rada si are capacitatea de a le citi o poveste copiilor in timp ce, tehnic, doarme. In aceasta comedie cinstita si fara compromisuri, Paul si Ally se confrunta cu niste cariere cu norma intreaga, parinti care imbatranesc, o ipoteca, tulburari de cuplu si cresterea copiilor lor, Luke si Ava.

BETTER THINGS/ LUCRURI MAI BUNE – sezonul 4
Din 20 aprilie, in fiecare luni, de la ora 20:30 (disponibil deja pe HBO GO)

O comedie centrata pe Sam Fox, o actrita singura, care lucreaza si isi creste cele trei fiice in L.A. Ea este mama, tata, arbitru si politist. Viata ei este amuzant de urmarit, dar nu ai vrea sa o traiesti (cu unele exceptii).

ROSWELL, NEW MEXICOsezonul 2
Din 29 aprilie, in fiecare miercuri, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)
Dupa ce se intoarce in orasul ei natal, Roswell, New Mexico, Liz descopera un adevar socant despre Max, iubitul sau din adolescenta, acum ofiter de politie: el este un extraterestru care si-a ascuns abilitatile neobisnuite intreaga sa viata.

Maratoane – in fiecare sambata:
4 aprilieNoul papa, de la ora 20:00
11 aprilie  – Outsider, de la ora 20:00
18 aprilieCuvantul L: Generatia Q de la ora 20:00
25 aprilieBabylon Berlin – sezonul 2, de la ora 20:00

  • HBO GO

SIREN/ SIRENA – sezonul 3
Din 3 aprilie

Serialul ne duce in Bristol Cove, un oras de pe coasta, cunoscut pentru legenda potrivit careia, in trecut, a fost casa sirenelor. Cand sosirea unei fete misterioase demonstreaza ca aceasta legenda este adevarata, lupta dintre om si mare ia o intorsatura violenta, dupa ce aceste fiinte de prada se intorc pentru a-si revendica dreptul asupra oceanului.
In serial joaca Alex Roe, care-l interpreteaza pe Ben, un biolog marin istet, care este atras de Ryn, o fata misterioasa care tocmai a ajuns in oras. Ea e interpretata de Eline Powell. Fola Evans-Akingbola o interpreteaza pe Maddie, un biolog marin care lucreaza cu Ben si are suspiciunile ei in legatura cu Ryn. Ian Verdun este Xander, un pescar in cautarea adevarului, iar Rena Owen o joaca pe Helen, excentrica orasului, care pare sa stie mai multe despre sirene decat pare.

THE GOOD FIGHT/ LUPTA PERFECTA – sezonul 4
Din 10 aprilie

In sezonul patru din „Lupta perfecta”, compania Reddick, Boseman si Lockhart se gaseste intr-un peisaj foarte diferit. Dupa ce si-a pierdut cel mai mare client, Chumhum, iar numele fondatorului a fost patat, Reddick, Boseman & Lockhart a fost nevoita sa accepte oferta imensei firme de avocatura STR Laurie si a devenit o mica filiala a acesteia. Dintr-odata, toate deciziile lor pot fi invalidate de catre firma gigant care se afla literalmente deasupra lor. In timp ce oamenii de la STR Laurie par initial niste stapani binevoitori, Diane Lockhart si colegii ei simt cum isi pierd rapid toata independenta.

WHAT WE DO IN THE SHADOWS/ CE FACEM IN UMBRA – sezonul 2
Din 16 aprilie

Serialul este o prezentare in stil documentar a vietilor zilnice (sau mai degraba nocturne) a trei vampiri care au „trait” impreuna sute de ani. In Staten Island. Liderul autoproclamat al grupului este Nandor cel Nelinistit, un razboinic maret al Imperiului Otoman. Apoi mai e vampirul britanic Laszlo, care este un rebel, un dandy si un infumurat, asa cum s-ar descrie singur. Apoi, mai e Nadja, seducatoarea, cuceritoarea Bonnie la Clyde-ul lui Laszlo. Dupa o vizita neasteptata din partea intunecatului lor lord si lider, Baronul Afanas, vampirilor li se aminteste de sarcina primita cand au ajuns in Staten Island in urma cu mai bine de o suta de ani: dominarea completa a Lumii Noi. Dar care e cel mai bun mod prin care pot indeplini o asemenea dominare?

MRS. AMERICA
Din 15 aprilie

Mrs. America spune povestea adevarata a miscarii de ratificare a Amendamentului Drepturilor Egale si a reactiei neasteptate conduse de o femeie conservatoare, pe nume Phyllis Schlafly, interpretata de dubla castigatoare a premiului Oscar Cate Blanchett. Povestit din perspectiva femeilor acelei perioade, Schlafly si al doilea val de feministe, Gloria Steinem, Betty Friedan, Shirley Chisholm, Bella Abzug si Jill Ruckelshaus, serialul exploreaza modul in care una dintre cele mai dure lupte din razboaiele culturale din anii 1970 a ajutat la ascensiunea Majoritatii Morale si a schimbat pentru totdeauna peisajul politic.

WE’RE HERE/ SUNTEM AICI
Din 20 aprilie

Suntem aici, un serial fara scenariu cu sase episoade, ii prezinta pe locuitorii unor orasele din S.U.A. care sunt recrutati si pregatiti sa participe la un spectacol de travestiti. In fiecare episod, regine renumite ale travestitilor, precum Bob the Drag Queen, Eureka O’Hara si Shangela Laquifa Wadley, vor inspira si le vor invata pe propriile lor „fiice travestite” sa iasa din zona lor de confort pentru o noapte fara limite.

KILLING EVE/ OBSESIA EVEI – sezonul 3
Din 13 aprilie

Bazat pe nuvelele lui Luke Jennings, Obsesia Evei prezinta povestea lui Villanelle (Jodie Comer), o asasina psihopata, si a lui Eve (Sandra Oh), femeia care o vaneaza. Eve e o agenta MI5 isteata si plictisita, a carei munca de birou nu-i implineste fanteziile de a fi spion. Villanelle este o ucigasa eleganta, talentata, care se tine strans de luxul pe care i-l permite locul ei violent de munca. Serialul continua sa le urmareasca pe aceste femei extrem de inteligente, obsedate in mod egal una de cealalta, in timp ce se infrunta intr-un joc epic de-a soarecele si pisica.