Serialul The Great/ Ecaterina, cu Elle Fanning si Nicholas Hoult in rolurile principale, o calatorie anti-istorica prin Rusia secolului al XVIII-lea, este disponibil deja pe HBO GO.

The Great este o comedie-drama despre ascensiunea Ecaterinei cea Mare. Un serial cu fapte istorice doar ocazional, din distributia caruia fac parte Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi si Belinda Bromilow.

O poveste foarte moderna despre trecut care cuprinde rolurile multiple pe care Ecaterina le-a jucat in timpul vietii, de iubita, profesoara, lidera, prietena si luptatoare.

Serialul spune povestea amuzanta si fictionalizata a unei fete idealiste si romantice, care ajunge in Rusia pentru o casnicie aranjata cu imparatul Petru. Sperand la iubire, Ecaterina descopera acolo o lume periculoasa si depravata, pe care se decide sa o schimbe. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa-si ucida sotul, sa invinga biserica, sa distraga armata si sa atraga curtea de partea ei.

Serialul este creat si scris de Tony McNamara (The Favourite), care e producator executiv alaturi de Marian Macgowan, Josh Kesselman si Ron West de la Thruline, reprezentantii Echo Lake Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff si Andrew Spaulding, Elle Fanning, Mark Winemaker si Matt Shakman. Proiectul este produs de Civic Center Media in asociere cu MRC Television.