Unhinged este un nou thriller indie scris de Carl Ellsworth (Disturbia) si regizat de Derrick Borte (The Joneses). Russell Crow, Gabriel Bateman, Caren Pistorius, Anne Leighton, Austin P. McKenzie si Jimmi Simpson fac parte din distributie.

Crowe joaca rolul unui barbat cu nervii intinsi la maxim care, dupa ce o mama tanara il claxoneaza si nu isi cere iertare apoi, isi pierde mintile si porneste pe urmale ei si a tuturor celor pe care ii iubeste.

Solstice Studios au anuntat ca vor lansa filmul in iulie, sustinand ca au realizat un poll care arata ca 80% din americani vor sa mearga la cinema in acea luna… mi se pare sincer o idee foarte proasta si nu cred ca se va realiza asa curand 🙁

We made this decision after extensive consultation with the National Association of Theater Owners and leading theater chains. Those conversations have convinced us there is a way to meet pent up demand for the theatrical experience safely,” a declarat Mark Gill, presedintele si CEO-ul Solstice Studios.

Ei bine, ce parare aveti despre trailer? Mie mi se pare genul de film care nu va avea succes la box office si care ar fi trebuit sa fie lansat direct online.