Ideea acestui articol mi-a venit mai devreme, in timp ce revedeam (a treia oara cred) comedia romantica He’s Just Not That Into You. Filmul este unul reusit, prezentand o serie de povesti de dragoste si personaje interconectate, din Baltimore. Distributia este frumoasa si impresionanta: Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Bradley Cooper, Kevin Connolly, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson si Justin Long! Avem asadar actori sexy si talentati si, implicit, cupluri care ar trebuie sa arate traznet pe marele ecran, nu?

Ei bine, nu in totalitate 🙂 Am descoperit o pereche de actori mega celebri si sexy, pe care nu o mai vazusem pe marele ecran si care pe mine nu m-a convins deloc. Este vorba despre Jennifer Aniston si Ben Affleck, care joaca rolul unui cuplu de 7 ani ce se desparte la un moment dat pentru ca el nu credea in ideea de casatorie. Nu stiu daca a fost vina interpretarii extrem de slabe a lui Affleck, suprinzatoare pentru ca actorul nu joaca deloc rau in general, dar nu am simtit nicio chimie intre cele doua personaje! Zambetul si declaratiile lui de dragoste mi s-au parut false, dovedind inca o data ca o fata (foarte) aratoasa nu poate suplini de fiecare data lipsa talentului. Aniston a facut tot ce a putut, interpretandu-si rolul cu emotie si naturalete, dar asta nu a facut ca cei doi sa para un cuplu credibil sau potrivit.

2. Amy Adams si Henry Cavill in Man of Steel

Desi nu este chiar preferata mea, Amy Adams este o actrita grozava, iar Henry Cavill mi s-a parut un Superman reusit (si hot); cu toate acestea, nu a existat niciun pic de pasiune sau dorinta intre cei doi si, pana la finalul filmului, nu iti mai pasa daca Lois Lane si Clark Kent/ Superman raman impreuna… Dezamagitor!

3. Kristen Stewart si Robert Pattinson in seria Twilight

Nu imi vine sa cred sincer ca Kristen Stewart si Robert Pattinson erau impreuna in timpul filmarilor seriei Twilight. Niciunul nu a jucat foarte prost in aceste filme (Kristen Stewart chiar m-a suprins placut, avand in vedere scenariul natang), dar impreuna au fost rigizi, falsi si deseori greu de privit. Desi le statea bine impreuna, ei nu au reusit sa redea povestea de dragoste epica care i-a cucerit pe numerosii fani ai cartilor.

4. Chris Hemsworth si Natalie Portman in Thor

Filmele cu super-eroi nu se numara printre preferatele mele, Thor fiind unul dintre putinele pe care le-am vazut, datorita celor doi protagonisti. Separat, Hemsworth si Portman sunt superbi, dar nu mi se pare ca formeaza un cuplu potrivit pe marele ecran. Desi Natalie Portman este o actrita excelenta, care nu m-a dezamagit in niciun rol, iar Chris Hemsworth este intotdeauna frumos de privit, cei doi nu au reusit sa transmita o atractie credibila sau intensa.

5. Owen Wilson si Rachel McAdams in Wedding Crashers

Wedding Crashers este una dintre cele mai haioase comedii romantice din toate timpurile. Desi are in prim plan povestea de dragoste dintre Owen Wilson si Rachel McAdams, cei doi sunt complet eclipsati de genialii Vince Vaughn si Isla Fisher. Sincer, mi-ar fi placut mai mult sa vad povestea lor nebuneasca decat pe cea a lui John si Claire, chiar daca Rachel McAdams este foarte placuta si dragalasa, iar Wilson destul de convingator in rolurile pe care le face. Nu aratau neaparat rau impreuna, dar comparativ cu zvapaiata Gloria (Fisher) si hilarul Jeremy (Vaughn, preferatul meu), cei doi pur si simplu treceau pe plan secundar.