Starul serialelor The American Horror Story si Scream Queens a semnat un contract cu Hulu pentru a adapta carti pentru micul ecran. Belletrist TV, compania ei de productie, a ales deja primul proiect de care se va ocupa: romanul Tell Me Lies, scris de Carola Lovering.

Publicat in 2018, Tell Me Lies prezinta obsesia unei tinere pentru un barbat aparent fermecator. Lucy Albright ajunge in campusul micutei universitati la care va studia, departe de mama ei pe care nu a iertat-o niciodata pentru o tradare din adolescenta, hotarata sa se bucure din plin de viata de student. Totul se schimba insa dupa cand il cunoaste pe Stephen DeMarco, un tanar cu un trecut misterios. Legatura lor bolnavicioasa va avea consecinte la care niciunul nu s-ar fi gandit vreodata.

Meaghan Oppenheimer, care a scris serialul Queen America (Facebook Watch), va scrie episodul pilot. Rebelle Media, creata de fostul agent CAA Laura Lewis, va produce serialul, alaturi de Vice Studios si Refinery29. Initial, Belletrist a fost un club de lectura creat de Emma Roberts si Karah Preiss, care ii este acum partenera la compania de productie.