Netflix ne dezvaluie care sunt filmele si serialele care vor debuta in luna noiembrie 2020 pe celebra platforma de streaming. Din comunicatul de presa:

„Previziunile sunt clare: luna noiembrie aduce noutati si schimbari importante pentru nativii in filme si seriale. Nu trebuie sa iti faci griji daca planetele sunt in retrograd, pentru ca astrele ne indica numeroase lansari de productii originale Netflix si nu numai. Poti incepe cu: The Crown: Sezonul 4, cel mai nou si ultimul sezon al Oliviei Colman in rolul reginei Elisabeta; Hillbilly Elegy, debutul lui Ron Howard pe Netflix, filmul este adaptarea unui best-seller, cu Amy Adams si Glenn Close in rolurile principale; Shawn Mendes: In Wonder, documentar realizat in timpul unui turneu international, despre celebritatea, relatiile si viitorul artistului.

Pe langa acestea, ne mai intalnim si cu: The Life Ahead, Dash & Lily, Virgin River: Sezonul 2, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, If Anything Happens I Love You, Holiday Home Makeover with Mr. Christmas, Jingle Jangle: A Christmas Journey, The Princess Switch: Switched Again, The Christmas Chronicles: Partea a doua, Trial 4, American Gangster, The Other Boleyn Girl si inca multe altele. Mai ramane doar sa apesi pe butonul play!”

1 NOIEMBRIE 2020
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile – FILM NETFLIX
O mama singura se indragosteste de un chipes student la drept. Il cheama Ted Bundy.

1 NOIEMBRIE 2020
M’entends-tu?: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Ma auzi?: Sezonul 2
Doi ani mai tarziu, Ada cauta sa-si refaca viata si sa reia legatura cu cele mai bune prietene, care, la randul lor, au parte de propriile provocari.

3 NOIEMBRIE 2020
Felix Lobrecht: Hype – COMEDIE ORIGINALA NETFLIX
Titlu localizat: Felix Lobrecht: Asteptari mari
Comedianul Felix Lobrecht abordeaza fara retineri cultura „constienta”, dezavantajele succesului si imbatranirea, chiar daca nu se simte inca adult cu adevarat.

3 NOIEMBRIE 2020
Mother – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Ratacirea
Disperata si simtindu-se amenintata cand fiul ei incepe sa devina constient de lumea de dincolo de controlul ei bolnav, mama lui Shuhei impinge familia catre tragedie.

3 NOIEMBRIE 2020
Record of Youth – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Amintiri din tinerete: Sezonul 1
Doi actori si o machieuza se straduiesc sa-si faca loc intr-o lume in care contextul din care provin conteaza mai mult decat visurile care ii motiveaza.

4 NOIEMBRIE 2020
Love and Anarchy – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Dragoste si anarhie: Sezonul 1
O consultanta maritata si un tanar tehnician IT se lanseaza intr-un joc cu iz de flirt, care sfideaza normele sociale si ii face sa-si reevalueze complet vietile.

5 NOIEMBRIE 2020
Carmel: Who Killed Maria Marta? – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Ce s-a intamplat cu Maria Marta?: Miniserial
O femeie este gasita moarta in cada, cu o balta de sange alaturi. Sotul ei sustine teoria ca a fost un accident. Insa autopsia spune o cu totul alta poveste.

5 NOIEMBRIE 2020
Operation Christmas Drop – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Operatiunea Craciun fericit
O asistenta batoasa a unui om politic se indragosteste de capitanul inimos al unei baze a fortelor aeriene americane de la tropice, pe care venise sa o inchida.

5 NOIEMBRIE 2020
Paranormal – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Paranormal: Sezonul 1
Atunci cand o fantoma din trecut revine ca sa-l bantuie, un hematolog sceptic in privinta supranaturalului este nevoit sa investigheze evenimente misterioase .

5 NOIEMBRIE 2020
The Spongebob Movie: Sponge on the Run – FILM NETFLIX
Titlu localizat: SpongeBob: Misiune de salvare
Cand Gary, cel mai bun prieten al lui, este rapit, SpongeBob porneste cu Patrick intr-o misiune dincolo de Fundul Oceanului pentru a-si salva prietenul cu carapace roz.

6 NOIEMBRIE 2020
Citation – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Acuzatie publica
O studenta stralucita din Nigeria starneste un scandal in facultate atunci cand declara ca un profesor foarte apreciat a incercat sa o violeze. Bazat pe fapte reale.

6 NOIEMBRIE 2020
Country Ever After – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

9 NOIEMBRIE 2020
Undercover (BE): Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Fabrica de extaz: Sezonul 2
Granita dintre dreptate si razbunare devine tulbure atunci cand vanatoarea lui Kim dupa traficantii de arme il impinge pe Bob intr-o noua misiune sub acoperire.

10 NOIEMBRIE 2020
DASH & LILY – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Dash si Lily: Sezonul 1
De Craciun extremele se atrag, in vreme ce cinicul Dash si optimista Lily schimba mesaje si provocari intr-un jurnal pe care si-l paseaza unul altuia in New York.

10 NOIEMBRIE 2020
Trash Truck – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Hank si camionul de gunoi: Sezonul 1
Hank este un baietel murdarel de 6 ani, cu o imaginatie bogata si un prieten urias… un camion gigantic de gunoi, care pufneste si claxoneaza la tot pasul.

11 NOIEMBRIE 2020
Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun – COMEDIE ORIGINALA NETFLIX
Titlu localizat: Aunty Donna: Scheciuri, cantece si rasete: Sezonul 1
In aceasta combinatie de scheciuri si povestiri cu grupul australian de comedie Aunty Donna, trei colegi de apartament isi croiesc drumul intr-o lume absurda.

11 NOIEMBRIE 2020
A Queen Is Born (Nasce uma Rainha) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: S-a nascut o regina: Sezonul 1
In acest serial despre transformari, Gloria Groove si Alexia Twister indeplinesc visele drag si ajuta sase artisti sa capete increderea de a domina scena.

11 NOIEMBRIE 2020
The Liberator – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Eliberatorul: Odiseea unui soldat in al Doilea Razboi Mondial: Sezonul 1
Bazat pe istoria operatiunii Avalansa din Al Doilea Razboi Mondial, filmul urmareste invadarea Italiei de catre aliati si povestea regimentului din centrul evenimentelor.

11 NOIEMBRIE 2020
What We Wanted – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Ce ne doream
Un cuplu cu probleme de fertilitate isi vede casnicia pusa la incercare in timpul unei vacante in Sardinia, iar familia cazata alaturi nu ajuta deloc.

13 NOIEMBRIE 2020
Jingle Jangle: A Christmas Journey – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Jingle Jangle: O aventura de Craciun
La zeci de ani dupa ce a fost tradat de ucenicul sau, un fabricant de jucarii candva fericit isi regaseste speranta atunci cand nepoata lui precoce ii bate la usa.

13 NOIEMBRIE 2020
The Life Ahead – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Ai toata viata inainte
Pe litoralul italian, o evreica in varsta incearca sa ajute un tanar musulman sa-si caute drumul catre familie si credinta.

13 NOIEMBRIE 2020
The Minions of Midas – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Favoritii lui Midas: Sezonul 1
Cand un reporter este pe punctul de a publica o stire care-l condamna, un editor milionar primeste un bilet de santaj. Decizia lui poate insemna viata sau moarte.

15 NOIEMBRIE 2020
The Crown: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: The Crown: Sezonul 4
In anii ’80, Regina Elisabeta se confrunta cu Margaret Thatcher, in vreme ce printul Charles isi incepe casnicia tumultoasa cu Lady Diana Spencer.

17 NOIEMBRIE 2020
The Boss Baby: Back in Business: Season 4 – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Bebe Șef: Inapoi la treaba: Sezonul 4
Bebe Sef este sef in sfarsit si are un plan ambitios de a se bucura de dragostea suprema pentru bebelusi. Insa dusmanii vechi si noi fac echipa cu gandul sa-l doboare.

17 NOIEMBRIE 2020
We Are The Champions – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Noi suntem campionii: Sezonul 1
Acest serial documentar exploreaza o serie de evenimente sportive unice, unele excentrice, altele bizare, si prezinta comunitatile pline de pasiune din jurul lor.

18 NOIEMBRIE 2020
Bitter Daisies (El sabor de las margaritas): Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Savoarea margaretelor: Sezonul 2
Iesita din inchisoare, dar avand inca pierderi de memorie, Eva se infiltreaza intr-un club asociat cu o retea de trafic sexual de minori in urma unei cereri de ajutor.

18 NOIEMBRIE 2020
Holiday Home Makeover with Mr. Christmas – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: O schimbare de sarbatoare: Sezonul 1
Supranumit domnul Craciun, decoratorul Benjamin Bradley lucreaza cu echipa sa de „elfi” ca sa ajute diverse familii sa-si reinventeze casele pentru perioada sarbatorilor.

19 NOIEMBRIE 2020
The Princess Switch: Switched Again – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Un schimb regal 2
Cu cateva zile inaintea incoronarii ducesei Margaret, dublura ei, Stacy, vrea sa-i rezolve problemele romantice, insa o alta sosie reuseste sa incurce lucrurile.

20 NOIEMBRIE 2020
Alien Xmas – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Un Craciun extraterestru
Aflat intr-o misiune nu tocmai vesela de a fura de la Mos Craciun si de la amicii sai de la Polul Nord, un mic extraterestru afla ce inseamna spiritul sarbatorilor.

20 NOIEMBRIE 2020
Flavorful Origins: Gansu Cuisine – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Originea savorii
De la frigaruile de miel la deliciosul niang pi, provincia Gansu ofera arome remarcabile si la fel de complexe precum istoria locului.

20 NOIEMBRIE 2020
If Anything Happens I Love You – FILM NETFLIX
In urma tragediei, doi parinti indurerati trec printr-un gol emotional in timp ce deplang pierderea unei persoane dragi.

20 NOIEMBRIE 2020
Voices of Fire – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Voci divine: Sezonul 1
Acest serial documentar urmareste povestea bisericii din orasul lui Pharrell Williams care creeaza un minunat cor de gospel, format din oameni talentati din comunitate.

22 NOIEMBRIE 2020
Dolly Parton’s Christmas on the Square – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Dolly Parton: Craciun in orasel
Bucuria sarbatorilor dispare cand o femeie cu inima impietrita vrea sa-si vanda pamantul din orasul natal. Oare magia, muzica si amintirile o vor face sa se razgandeasca?

23 NOIEMBRIE 2020
Shawn Mendes: In Wonder – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Shawn Mendes: In rezonanta
Acest documentar necenzurat, creat de-a lungul unui turneu international il urmareste pe Shawn Mendes, care isi analizeaza propria celebritate, relatiile si viitorul.

24 NOIEMBRIE 2020
Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Dragonii: Salvatorii inaripati – Sarbatoare in Huttsgalor
Sosirea zapezii marcheaza inceputul sarbatorii vikinge a cadourilor, Odinyule. Dar, daca nu intervin Salvatorii inaripati, vremea teribila poate intrerupe traditia.

24 NOIEMBRIE 2020
Notes for My Son (El Cuaderno de Tomy) – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Insemnari pentru fiul meu
Confruntandu-se cu o boala terminala, o mama decide sa-si pastreze optimismul si umorul plin de sarcasm pentru a se asigura ca fiul ei in varsta de doi ani nu o va uita.

24 NOIEMBRIE 2020
Hillbilly Elegy – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Elegia celor batuti de soarta
In urma unui apel urgent, un student la drept de la Yale revine in orasul natal din Ohio, unde va reflecta asupra istoriei familiei sale si asupra propriului viitor.

24 NOIEMBRIE 2020
Wonderoos – NETFLIX PENTRU COPII SI FAMILIE
Titlu localizat: Minuneii: Sezonul 1
Mici creaturi aventuroase si adorabile din intreaga lume se joaca, rad, canta si invata impreuna ce sa faca in situatii noi, dar tipice pentru viata prescolarilor.

25 NOIEMBRIE 2020
Great Pretender: Season 2 – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Marele sarlatan: Sezonul 2
Dupa o serie de escrocherii reusite, Makoto paraseste echipa lui Laurent. Dar paienjenisul de minciuni care ii leaga este mai vechi si mai vast decat si-a imaginat.

25 NOIEMBRIE 2020
The Christmas Chronicles: Part Two – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cronicile Craciunului: Partea a doua
Acum o adolescenta cinica, Kate Pierce il reintalneste neasteptat pe Mos Craciun dupa ce un scandalagiu misterios ameninta sa puna capat Craciunului… pentru totdeauna.

26 NOIEMBRIE 2020
Mosul – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Mosul
Dupa ce membrii rebeli ai unui escadron irakian ii salveaza viata, un tanar ofiter de politie li se alatura in lupta impotriva gruparii ISIS in ruinele orasului Mosul.

26 NOIEMBRIE 2020
The Exorcist Boner – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Exorcistul Bogdan: Sezonul 1
Betiv si exorcist autodidact, Bogdan Boner revine si este si mai inventiv, mai obscen si mai periculos ca oricand. Acum, niciun demon nu se mai poate simti in siguranta.

27 NOIEMBRIE 2020
A Go! Go! Cory Carson Christmas – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Tit-Tit! Matei Masinescu: Craciun de poveste
Un plug de zapada care seamana izbitor cu Mos Craciun ajunge in curtea familiei Masinescu, iar Matei trebuie sa-i reaminteasca cine este pentru a salva Craciunul.

27 NOIEMBRIE 2020
The Call – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Apelul
O femeie se intoarce in fosta ei casa si gaseste un vechi telefon care ii permite sa discute cu cineva care a locuit acolo cu 20 de ani in urma.

27 NOIEMBRIE 2020
Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX
Titlu localizat: Spargatorul de nuci cu ciocolata calda: Un clasic reimaginat
Acest documentar este dedicat productiei musicalului-fenomen creat in fiecare an de Academia de Dans Debbie Allen din Los Angeles.

27 NOIEMBRIE 2020
Don’t Listen – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Vocile
Dupa moartea ciudata a fiului sau petrecuta in noua lor casa, Daniel aude un strigat de ajutor fantomatic si decide sa caute un renumit expert in domeniul paranormalului.

27 NOIEMBRIE 2020
Over Christmas (Überweihnachten) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Ce mai Craciun!: Sezonul 1
Bastian este un ratat care revine acasa de Craciun si afla ca fosta iubita are o relatie cu fratele lui, cu care se cearta pana cand descopera un alt secret de familie.

27 NOIEMBRIE 2020
Sugar Rush Christmas: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Goana dulce mult aduce: Deserturi de Craciun: Sezonul 2
In aceasta competitie culinara, cofetarii trebuie sa creeze contracronometru deserturi de sarbatori cu aspect festiv si gust fantastic.

27 NOIEMBRIE 2020
The Beast (La Belva) – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Bestia ascunsa
Dupa ce ii este rapita fiica, un soldat in retragere suferind de o tulburare de soc posttraumatic ii urmareste pe vinovati si devine el insusi suspect.

27 NOIEMBRIE 2020
Virgin River: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Virgin River: Sezonul 2
Logodne, copii, inimi sfaramate si crima. Pentru un orasel de provincie, Virgin River are parte de tot felul de drame, iar Mel Monroe se afla adesea in mijlocul lor.

28 NOIEMBRIE 2020
The Uncanny Counter – SERIALE ORIGINALE NETFLIX
Titlu localizat: Vanatorii de demoni: Sezonul 1
Vanatorii de demoni vin pe Pamant deghizati in angajati ai unui restaurant pentru a captura spirite malefice aflate in cautarea vietii vesnice.

29 NOIEMBRIE 2020
Wonderoos: Holiday Holiday! – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Minuneii: Sa vina sarbatorile!
Iarna s-a lasat peste oras si, in ciuda unei pene de curent, a unei petreceri cu bucluc si a faptului ca zapada lipseste, Minuneii invata adevarata semnificatie a sarbatorilor.

30 NOIEMBRIE 2020
Finding Agnes – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Pe urmele lui Agnes
Un copil abandonat trebuie sa se impace cu greselile din trecut ale mamei sale de care s-a indepartat si porneste intr-o calatorie in cautarea impacarii si a sperantei.