Nu-mi vine sa cred ca mai sunt doar cateva zile pana la luna mea preferata! In Decembrie 2020, Netflix vine sa ne colinde cu numeroase productii noi, numai bune de urmarit alaturi de cei dragi. Poti incepe cu: The Midnight Sky, cea mai noua productie Sci-Fi cu George Clooney ca regizor si protagonist; The Prom, o comedie regizata de Ryan Murphy, cu Meryl Streep, Nicole Kidman si James Corden in rolurile principale; Bridgerton, un serial de epoca produs de Shonda Rhimes.

Pe langa acestea, in aceasta iarna putem vedea: Mank, Ma Rainey’s Black Bottom, Chilling Adventures of Sabrina: Partea 4, Selena: The Series, Tiny Pretty Things, Song Exploder: Volume 2, Home for Christmas: Season 2, Big Mouth: Season 4, The Surgeon’s Cut, Knives Out, The Wife si Dragoste 2. America. La care dintre acestea veti da play? 🙂

1 DECEMBRIE 2020
Angela’s Christmas Wish – Film Netflix
Titlu localizat: Dorinta de Craciun a Angelei
Duritatea isi descopera latura delicata in figura lui Nate Palamino, jucat de comediana Natalie Palamides, care diseca la scena deschisa deceptiile in dragoste.

1 DECEMBRIE 2020
Natalie Palamides: Nate – A One Man Show – Comedie Originala Netflix
Titlu localizat: Natalie Palamides: Nate – One-man show
Duritatea isi descopera latura delicata in figura lui Nate Palamino, jucat de comediana Natalie Palamides, care diseca la scena deschisa deceptiile in dragoste.

1 DECEMBRIE 2020
The Holiday Movies That Made Us – Seriale Originale Netflix
Descopera povestile adevarate din spatele emblematicelor blockbustere de Craciun, cu ajutorul interviurilor cu actorii si echipa, dar si al filmarilor din culise.

2 DECEMBRIE 2020
Alien Worlds – Documentar Original Netflix
Titlu localizat: Lumi extraterestre
Un serial care aplica legile traiului pe Pamant in restul galaxiei, imbinand stiinta si fictiunea pentru a ilustra ipotetic viata extraterestrilor pe alte planete.

2 DECEMBRIE 2020
Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic – Comedie Originala Netflix
Titlu localizat: Ari Eldjárn: Scuzati-mi islandeza
Un spectacol special in limba engleza, in care comedianul Ari Eldjárn ironizeaza rivalitatile nordice, imaginea lui Thor la Hollywood, ifosele copilasilor si altele.

2 DECEMBRIE 2020
Fierce – Film Netflix
Titlu localizat: Ostra
O cantareata talentata devine faimoasa dupa ce participa la un spectacol popular de talente. Dar scopul ei este sa-i castige dragostea tatalui sau, membru al juriului.

2 DECEMBRIE 2020
Hazel Brugger: Tropical – Comedie Originala Netflix
Titlu localizat: Hazel Brugger: Tropical
Un spectacol special de stand-up in care comediana Hazel Brugger ne spune ce crede ea despre gaste galagioase, ginecologi vorbareti, imprumuturile din Germania si altele.

3 DECEMBRIE 2020
Break – Film Netflix
Titlu localizat: Break
Dupa un accident grav, Lucie incearca sa se redescopere ca dansatoare si il intalneste pe Vincent, un breaker talentat, care se confrunta cu propriile-i complexe.

3 DECEMBRIE 2020
Chico Bon Bon and the Very Berry Holiday – Netflix pentru Copii si Familie
Titlu localizat: Chico Bon Bon si Craciunul delicios
Brigada Repara Tot incropeste un plan de a ajunge rapid la toate casele pentru a livra fursecuri fructate si a evita un dezastru festiv inainte ca orasul sa se trezeasca.

3 DECEMBRIE 2020
Do Do Sol Sol La La Sol – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat: Do do sol sol la la sol
O pianista bogata pierde totul in afara de zambet, dar stele stralucitoare o calauzesc spre un orasel unde gaseste speranta, un camin si dragostea.

3 DECEMBRIE 2020
Just Another Christmas (Tudo Bem No Natal Que Vem) – Film Netflix
Titlu localizat: Totul va fi bine Craciunul care vine
Blocat intr-o bucla temporala unde e mereu Craciun, un familist convins care uraste sarbatoarea invata lectii importante despre ceea ce conteaza cu adevarat in viata.

3 DECEMBRIE 2020
Private Lives – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat: Vieti expuse
Intr-o lume in care informatiile nu mai sunt private, cativa escroci dau in vileag un teribil sistem de supraveghere condus de guvern si de o corporatie avida.

4 DECEMBRIE 2020
Bhaag Beanie Bhaag – Seriale Originale Netflix

4 DECEMBRIE 2020
Big Mouth: Season 4 – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat: Gura bogata: Sezonul 4
Clasa a opta sta sa inceapa, iar gasca se lupta cu chinurile taberei de vara, dubluri dubioase, noi frontiere amoroase si un nou personaj dificil.

4 DECEMBRIE 2020
Bombay Rose – Film Netflix
Titlu localizat: Trandafirul din Bombay
In agitatia unui oras fascinant si polivalent, iubirea infiripata intre doi visatori este pusa la incercare de simtul datoriei si de convingerile religioase diferite.

4 DECEMBRIE 2020
Captain Underpants Mega Blissmas – Netflix pentru Copii si Familie
Titlu localizat: Capitanul Chilot: Megafericiunul
Craciunul devine ciudat… extrem de ciudat dupa ce George si Harold se intorc in timp pentru a schimba cateva dintre traditiile indragitei lor sarbatori.

4 DECEMBRIE 2020
Christmas Crossfire (Wir Können Nicht Anders) – Film Netflix
Titlu localizat: Craciun in bataia pustii
Un barbat opreste o tentativa de crima, iar apoi fuge de ucigasi impreuna cu potentiala victima, in timp ce o femeie pe care a cunoscut-o recent incearca sa dea de el.

4 DECEMBRIE 2020
Leyla Everlasting – Film Netflix
Titlu localizat: Leyla cea cu 9 vieti
O casnica tenace, sotul ei si terapeuta lor de cuplu sunt atrasi intr-un triunghi amoros toxic si ajung implicati in complotul furtului unui manuscris antic.

4 DECEMBRIE 2020
MANK – Film Netflix
Titlu localizat: MANK
Scenaristul alcoolic Herman J. Mankiewicz ne ofera o perspectiva plina de umor caustic asupra Hollywoodului anilor ’30, in timp ce incearca sa termine „Cetateanul Kane”.

4 DECEMBRIE 2020
Selena: The Series – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat: Selena: Serialul
Cantareata mexicano-americana Selena si familia ei muncesc din greu pentru a-si face un nume in lumea muzicii tejano, infruntand impreuna toate obstacolele de pe parcurs.

5 DECEMBRIE 2020
Detention – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat: Detention: Serialul
O studenta cu probleme descopera niste secrete sumbre in liceul ei izolat, iar viata ii este data complet peste cap de tradari si de o intalnire paranormala.

5 DECEMBRIE 2020
Mighty Express: A Mighty Christmas – Netflix pentru Copii si Familie
Titlu localizat: Mighty Express: O aventura de Craciun
Flota Mighty Express ii ureaza bun venit unui nou tren si infrunta o furtuna pentru a livra cadourile de la Mosul si a salva Craciunul copiilor din Valea Sinelor.

8 DECEMBRIE 2020
Emicida: AmarElo – É Tudo Para Ontem – Documentar Original Netflix
Titlu localizat: Emicida: AmarElo
In culisele concertului sustinut la Theatro Municipal din SĂŁo Paulo, rapperul si activistul Emicida releva mostenirea bogata a culturii oamenilor de culoare din Brazilia.

8 DECEMBRIE 2020
Mr. Iglesias: Part 3 – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat: Dom’ profesor Iglesias: Partea 3
Gabe incepe o noua relatie si isi indeamna elevii sa-si infrunte fricile, sa aiba teluri inalte si sa creada in ei insisi, lectii pe care incearca sa le urmeze si el.

8 DECEMBRIE 2020
Spirit Riding Free: Ride Along Adventure – Netflix pentru Copii si Familie
Titlu localizat: Spirit: Cu sufletul liber – Calarind printre aventuri
Alatura-i-te lui Lucky si prietenilor ei intr-o misiune de salvare a iepei Maricelei, Mister, rapita de niste talhari care o tin captiva alaturi de niste cai salbatici.

8 DECEMBRIE 2020
Super Monsters: Santa’s Super Monster Helpers – Netflix pentru Copii si Familie
Titlu localizat: Supermonstruletii: Ajutoarele lui Mos Craciun
Mosul are nevoie de ajutor serios cu pregatirea cadourilor, asa ca Supermonstruletii isi folosesc magia monstruoasa pentru a se asigura ca fiecare cadou e livrat la timp!

9 DECEMBRIE 2020
Ashley Garcia: Genius in Love: Christmas – Netflix pentru Copii si Familie
Titlu localizat: Ashley Garcia: Geniala si indragostita: Craciun
Este cea mai frumoasa perioada a anului! Pana cand, in Ajunul Craciunului, Ashley e bantuita de imaginile unui viitor nu foarte festiv.

9 DECEMBRIE 2020
Rose Island (L’Incredibile storia dell’Isola Delle Rose) – Film Netflix
Titlu localizat: Povestea incredibila a Insulei Trandafirilor
Un inginer excentric isi cladeste propria insula in largul coastei italiene si o declara „natiune”, atragand atentia intregii lumi si a guvernului.

9 DECEMBRIE 2020
The Big Show Show: Christmas – Netflix pentru Copii si Familie
Titlu localizat: Show-ul lui The Big Show: Craciun
Un accident il impiedica pe Big Show sa-si duca la indeplinire indatoririle de Mos. Pentru a mentine viu spiritul sarbatorilor, Cassy devine Doamna Craciun.

9 DECEMBRIE 2020
The Surgeon’s Cut – Documentar Original Netflix
Titlu localizat: Chirurgi vizionari
Sunt filosofii, povestitorii si pionierii domeniilor in care profeseaza. Un serial documentar care inspira, despre viata si cariera a patru chirurgi de exceptie.

10 DECEMBRIE 2020
Alice in Borderland – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat: Alice in Borderland
Un tanar obsedat de jocuri video se trezeste intr-o versiune bizara a orasului Tokyo, unde el si alti vizitatori concureaza in jocuri mortale pentru a supravietui.

11 DECEMBRIE 2020
A Trash Truck Christmas – Netflix pentru Copii si Familie
Titlu localizat: Craciunul cu Hank si camionul de gunoi
Mosul sa prabuseste la groapa de vechituri chiar in Ajunul Craciunului, asa ca Hank, Camionul de gunoi si amicii lor blanosi fac tot posibilul sa salveze sarbatoarea.

11 DECEMBRIE 2020
Canvas – Film Netflix
Titlu localizat: Panza
Dupa o pierdere crunta, un bunic indurerat, care incearca sa-si recapete pasiunea pentru pictura gaseste inspiratia necesara pentru a crea din nou.

11 DECEMBRIE 2020
Giving Voice – Documentar Original Netflix
Titlu localizat: Avem o voce
Studenti din toata SUA participa la auditii pentru un loc la Concursul de monologuri August Wilson, care culmineaza cu o runda finala captivanta pe Broadway.

11 DECEMBRIE 2020
The Mess You Leave Behind (El desorden que dejas) – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat: Haosul din urma ta
O profesoara incepe un nou job la un liceu, dar e bantuita de moartea suspecta care a avut loc cu cateva saptamani inainte. Curand, ea incepe sa se teama pentru viata ei.

11 DECEMBRIE 2020
The Prom – Film Netflix
Titlu localizat: Balul
Un grup de vedete fara succes de pe Broadway dau peste cap viata locuitorilor dintr-un orasel din Indiana, sustinand o adolescenta care vrea sa-si aduca iubita la bal.

13 DECEMBRIE 2020
Start-Up – Seriale Originale Netflix

14 DECEMBRIE 2020
A California Christmas – Film Netflix
Titlu localizat: Craciun in California
Nedorind sa renunte la o viata luxoasa, un bogatan fermecator se da drept grajdar pentru a o convinge pe proprietara unei ferme sa-si vanda terenul inainte de Craciun.

14 DECEMBRIE 2020
Hilda: Season 2 – Netflix pentru Copii si Familie
Titlu localizat: Hilda: Sezonul 2
Hilda exploreaza noi locuri si ascunzatori de pe langa Trolberg, dar pasiunea ei pentru aventura si un sentiment de independenta risca sa o bage in bucluc.

14 DECEMBRIE 2020
Tiny Pretty Things – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat: Micutele balerine
O eleva eminenta de la o scoala de balet de elita din Chicago este scoasa din schema, iar inlocuitoarea ei intra intr-o lume a minciunii, tradarii si competitiei acerbe.

15 DECEMBRIE 2020
Song Exploder: Volume 2 – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat: Song Exploder: Dincolo de piese: Volumul 2
The Killers, Natalia Lafourcade, Dua Lipa si Nine Inch Nails ne impartasesc experienta lor cu privire la compozitia muzicala intr-un nou sezon dedicat artistilor.

16 DECEMBRIE 2020
Anitta: Made In Honorio – Documentar Original Netflix
Titlu localizat: Anitta: Din HonĂłrio in toata lumea
Un documentar intim si profund, in care Anitta, regina pop din Brazilia, ne vorbeste despre faima, familie, etica profesionala si viata din spatele reflectoarelor.

16 DECEMBRIE 2020
BREAK IT ALL: The History of Rock in Latin America – Documentar Original Netflix

16 DECEMBRIE 2020
How To Ruin Christmas: The Wedding – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat: Cum sa distrugi Craciunul: Nunta
Fiica risipitoare Tumi revine acasa de sarbatori si ii zadarniceste planurile de casatorie surorii sale. Acum, ea trebuie sa indrepte lucrurile pana nu e prea tarziu.

16 DECEMBRIE 2020
Rompan Todo: La Historia del Rock en América Latina – Documentar Original Netflix
Titlu localizat: Rompan Todo: Istoria muzicii rock in America Latina
Prin interviuri, filmari de arhiva si multe hituri muzicale, acest serial prezinta povestea rock-and-rollului si a culturii adolescentine din America Latina.

16 DECEMBRIE 2020
The Ripper – Documentar Original Netflix
Titlu localizat: Spintecatorul din Yorkshire
Anchetatori si martori isi amintesc de versiunea moderna a lui Jack Spintecatorul, care a terorizat nordul Angliei la sfarsitul anilor 1970.

16 DECEMBRIE 2020
Vir Das: Outside In – The Lockdown Special – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat:

18 DECEMBRIE 2020
Home for Christmas: Season 2 – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat:Un iubit de sezon: Sezonul 2
Johanne se bucura de o relatie promitatoare, dar nu scapa de certuri cu noii vecini, fosti iubiti si propria-i familie, care are si ea cusururile ei.

18 DECEMBRIE 2020
Ma Rainey’s Black Bottom – Film Netflix
Titlu localizat: Ma Rainey
In 1927, „mama bluesului” si trupa ei se aduna intr-un studio de inregistrari din Chicago, unde tensiunile incep sa creasca. Un scenariu dupa piesa lui August Wilson.

18 DECEMBRIE 2020
Sweet Home – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat: Casa, dulce casa
Niste monstri cumpliti terorizeaza si ameninta omenirea, iar acest adolescent cu probleme si demoni interiori devine singura speranta de supravietuire a vecinilor.

22 DECEMBRIE 2020
London Hughes: To Catch a D*ck – Comedie Originala Netflix
Titlu localizat: London Hughes: Vrajeli si lipeli
Un nou program special de stand-up de la comediana britanica London Hughes.

22 DECEMBRIE 2020
Rhyme Time Town Singalongs – Netflix pentru Copii si Familie
Titlu localizat: Oraselul Rimelor: Cantecele
Canta alaturi de prietenii din Oraselul Rimelor si vezi cum isi folosesc imaginatia si talentul pentru a rezolva probleme pe ritmuri si cantecele absolut fabuloase.

23 DECEMBRIE 2020
The Midnight Sky – Film Netflix
Titlu localizat: Cerul de la miezul noptii
Dupa o catastrofa globala, un om de stiinta singuratic incearca sa contacteze o echipa de astronauti care se intorc pe Pamant. George Clooney e regizor si protagonist.

23 DECEMBRIE 2020
Your Name Engraved Herein – Film Netflix
Titlu localizat: Iti port numele cu mine
In Taiwanul anului 1987, legea martiala ia sfarsit si doi studenti se indragostesc in ciuda asteptarilor impuse de societate.

25 DECEMBRIE 2020
Bridgerton – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat: Bridgerton
Bazat pe romanele de succes, serialul urmareste opt membri apropiati ai familiei Bridgerton, care cauta iubirea in inalta societate londoneza din timpul Regentei.

25 DECEMBRIE 2020
Grandma’s Last Wishes (El testamento de la abuela) – Film Netflix
Titlu localizat: Testamentul bunicii
In aceasta continuare a filmului „Nunta bunicii”, fosta mireasa decide ca a venit timpul sa-si puna ordine in afaceri, iar familia se cearta pe cine ii va mosteni casa.

26 DECEMBRIE 2020
Fast & Furious Spy Racers: Season 3: Sahara – Netflix pentru Copii si Familie
Titlu localizat: Furios si iute: Cursa spionilor: Sezonul 3: Sahara
Dra Nicaieri si Gary sunt disparuti in Sahara, iar Echo ii conduce pe spioni intr-o misiune prin care incearca sa gaseasca si sa prinda niste inamici din trecut.

26 DECEMBRIE 2020
Go! Go! Cory Carson: Season 3 – Netflix pentru Copii si Familie
Titlu localizat: Tit-Tit! Matei Masinescu: Sezonul 3
Masinuta-baietel Matei Masinescu revine cu un nou sezon animat si te invita sa il insotesti in aventurile cu familia si prietenii prin orasul Bumperton.

26 DECEMBRIE 2020
The Magic School Bus Rides Again In the Zone – Netflix pentru Copii si Familie
Titlu localizat: Din nou la drum cu autobuzul magic: Fusurile orare
In ajunul Anului Nou, profesoara Frizzle si elevii ei calatoresc inapoi in timp, ora cu ora, pentru a-si salva indragitul autobuz!

28 DECEMBRIE 2020
Cops and Robbers – Film Netflix
Titlu localizat: Hotii si vardistii
Acest scurtmetraj animat este bazat pe un clip creat pe 6 mai 2020, in care este recitata o poezie ca reactie la adresa uciderii lui Ahmaud Arbery.

30 DECEMBRIE 2020
Best Leftovers Ever! – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat: Cele mai delicioase resturi
O competitie culinara extrema, in care cei mai buni chefi amatori vor folosi resturi de mancare pentru a crea o experienta gastronomica legendara, in trei runde.

30 DECEMBRIE 2020
Equinox – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat: Equinox 1999
In 1999, tanara Astrid a fost martora disparitiei unui autobuz plin de elevi. In 2020, ea incearca sa elucideze misterul, dar ajunge sa schimbe trecutul.

30 DECEMBRIE 2020
Transformers: War For Cybertron Trilogy: Chapter 2: Earthrise – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Transformers: Razboiul pentru Cybertron – Trilogia: Capitolul 2: Nasterea Pamantului
Optimus Prime si autobotii cauta raspunsuri in spatiu si isi intalnesc creatorii. Din pacate, acestia se dovedesc a fi niste dusmani mai periculosi decat decepticonii.

31 DECEMBRIE 2020
Best of Stand-Up 2020 – Comedie Originala Netflix
Titlu localizat: Cele mai bune momente de stand-up din 2020
O antologie cu cele mai amuzante glume spuse de comedieni din Statele Unite, Canada, Australia si Noua Zeelanda si interpretate in spectacole speciale lansate in 2020.

31 DECEMBRIE 2020
Chilling Adventures of Sabrina: Part 4 – Seriale Originale Netflix
Titlu localizat: Sabrina: Intre lumina si intuneric: Partea 4
Sabatul infrunta pericole terifiante, iar toate duc la… Abis. Vrajitoarele pornesc un razboi, iar Nick incearca sa o recucereasca pe Sabrina. Oare e prea tarziu?