Nicole Kidman si Javier Bardem vor juca rolurile principale in Being the Ricardos, un nou film produs de Amazon Studios care va fi regizat de Aaron Sorkin.

Nicole Kidman o inlocuieste pe Cate Blanchett in acest film, in care o va interpreta pe Lucille Ball, iar Bardem va juca rolul lui Desi Arnaz, sotul celebrei actrite. Initial, Aaron Sorkin trebuia doar sa scrie scenariul filmului dar, dupa ce a regizat genialul The Trial of the Chicago 7, acesta a decis sa se ocupe si de regia lui Being the Ricardos.

Noua drama va prezenta o saptamana de productie a renumitului sitcom I Love Lucy, care a fost difuzat de CBS timp de 6 sezoane, intre anii 1951-1957. Incepand cu table read-ul de luni si pana la filmarea cu public de vineri, Being the Ricardos va avea in centru criza maritala dintre Lucy si Desi, care ameninta sa le distruga carierele si relatia.

Todd Black, Jason Blumenthal si Steve Tisch vor produce filmul, alaturi de Jenna Block, David Bloomfield, Stuart Besser, Lucie Arnaz, Desi Arnaz, Jr. si Lauren Lohman.

Fimarile vor incepe imediat ce masurile anti COVID-19 le vor permite acest lucru.