Netflix si Universal Pictures anunta cu mandrie lansarea filmului News of the World/ Noutati din lumea larga, o poveste impresionanta, cu Tom Hanks in rolul principal. Scenariul si regia sunt semnate de Paul Greengrass, care colaboreaza din nou cu starul filmului nominalizat la Oscar in 2013, Capitanul Phillips.

La cinci ani dupa incheierea Razboiului Civil, capitanul Jefferson Kyle Kidd (Hanks), veteran a trei razboaie, calatoreste din oras in oras ca povestitor de non-fictiune si impartaseste lumii stiri despre presedinti si regine, lupte glorioase, catastrofe devastatoare si aventuri captivante din toate partile globului.

In Texas, el o intalneste pe Johanna (Helena Zengel), o fetita de 10 ani, crescuta de tribul Kiowa de la varsta de 4 ani. Johanna refuza sa accepte o lume pe care nu o cunoaste, iar acum ea este obligata sa se intoarca la unchiul si matusa ei, contrar propriilor dorinte.

Kidd accepta sa o duca pe fata acolo unde legea a stabilit ca trebuie sa creasca. Calatorind impreuna sute de kilometri prin salbaticia neiertatoare, cei doi vor infrunta provocari imense, create atat de mana omului, cat si de fortele naturii. Totul in incercarea de a gasi un loc unde amandoi sa simta in sfarsit ca au ajuns acasa.

News of the World este regizat de Paul Greengrass (United 93), dupa scenariul scris impreuna cu Luke Davies (Lion), bazat pe romanul de succes semnat de Paulette Jiles, finalist la National Book Award (Premiul National de Carte). Filmul este produs de Gary Goetzman (Mamma Mia!), Gail Mutrux (Donnie Brasco) si Gregory Goodman (22 July). Producatori executivi: Steven Shareshian si Tore Schmidt.

News of the World va fi lansat de Netflix miercuri, 10 februarie 2021!