Made for Love reprezinta adaptarea romanului tragicomedie scris de Alissa Nutting. Noul serial de 10 episoade spune povestea lui Hazel Green (Cristin Milioti), o femeie de 30 si ceva de ani care fuge de o casnicie sufocanta de 10 ani cu un barbat instabil, manipulator si un miliardar posibil sociopat (Billy Magnussen). Ea descopera ca acesta i-a implantat deja in creier un dispozitiv revolutionar de monitorizare – denumit Made for Love – care ii permite acestuia sa o urmareasca si sa stie mereu ce gandeste/simte. Noua dramedie S.F. va fi disponibila pe HBO Max/ HBO Go la noi (presupun) incepand cu 1 aprilie 2021.

We make up horrors to help us cope with the real ones,” a declarat Stephen King. Separation este un nou film horror regizat de William Brent Bell (The Devil Inside), fiind produs de Open Road Films si Briarcliff Entertainment. O fetita de 8 ani, Jenny (Violet McGraw), se afla in mijlocul unei lupte pentru custodie intre tatal ei artist, Jeff (Rupert Friend) si bunicul din partea mamei (Brian Cox), dupa ce aceasta (Mamie Gummer) moare in urma unui accident de masina. Jenny duce o viata singuratica, dar plina de imaginatie, alaturi de papusile si jucariile denumite Grisly Kin, bazate pe operele tatalui sau. Curand insa, acestea se vor transforma in creaturi infricosatoare, care vor pune in pericol vietile tuturor.

Separation va avea premiera pe 30 aprilie 2021.

Fall River este o noua serie murder mystery de tip documentar, formata din patru parti, produsa de Blumhouse Television si regizata de James Buddy Day. In centrul acesteia se afla un caz cotroversat din anul 1979 cand, in orasul Fall River din Massachusetts, trei tinere au fost ucise in mod brutal de un cult satanic, ca un sacrifiu uman. Carl Drew, liderul cultului, a fost arestat si condamnat la inchisoare pe viata, fara posibilitatea eliberarii conditionate. Dupa 20 de ani, Paul Carey, detectivul care s-a ocupat de investigatia initiala, a redeschis cazul dupa ce s-a pensionat, framantat de inconsistentele din poveste. Interviuri in exclusivitate cu Carey, conversatii cu Drew, plus o combinatie de martori si dovezi noi vor spune povestea adevarata din spatele unui caz considerat rezolvat cu mult timp in urma. Regizorul Day este ultimul jurnalist care i-a luat interviul infamului Charlie Manson, inainte de moartea acestuia.

Fall River va avea premiera pe 16 mai 2021, pe Epix.

The Virtuoso este un nou thriller neo-noir scris si regizat de Nick Stagliano, cu Anthony Hopkins, Anson Moun, Abbie Cornish, Eddie Marsan, David Morse, Richard Brake si Diora Baird in distributie. Lionsgate va lansa filmul in cinematografe si on-demand pe 30 aprilie 2021, urmand ca pe 4 mai sa fie lansat in format Blu-ray si DVD.

Voyagers este un nou thriller S.F. (pentru tineri), scris si regizat de Neil Burger (Divergent). Colin Farrell, Tye Sheridan, Lily-Rose Depp, Fionn Whitehead si Isaac Hempstead fac parte din distributia filmului, care spune povestea a 30 de tineri, fete si baieti, care calatoresc in spatiu in cautarea unei noi case.

Voyagers va avea premiera pe 9 aprilie 2021.