Netflix a dat unda verde sezoanelor 3 si 4 pentru unul dintre cele mai de succes seriale ale anului trecut, Bridgerton!

Bridgerton swept us off our feet,” a declarat Bela Bajaria, vicepresedinte Netflix. “The creative team, led by Shonda [Rhimes], knew the material and delivered a beautiful, emotional, romantic drama for our members. They have some exciting plans for the future, and we think audiences will continue to swoon for this show. We’re planning to be in the Bridgerton business for a long time to come.

Inca o opera a maestrului Stephen King a fost adaptata pentru micul ecran. Lisey’s Story este o noua miniserie Apple TV+ de opt episoade, toate scrise de King, cu Julianne Moore, Clive Owen, Jennifer Jason Leigh, Joan Allen, Dane DeHaan, Ron Cephas Jones si Sung Kang in distributie.

Noul thriller (profund) personal spune povestea lui Lisey Landon (Julianne Moore), la doi ani dupa moartea sotului, renumitul scriitor Scott Landon (Clive Owen). O serie de evenimente tulburatoare o fac pe Lisey sa isi aduca aminte de parti ale casniciei cu Scott pe care a incercat cu disperare sa le uite.

Lisey’s Story va debuta pe 4 iunie 2021.

Distributia originala a celebrului serial ER se va reuni (virtual) pe 22 aprilie, in cadrul Stars in the House, un show YouTube gazduit de Seth Rudetsky si James Wesley.

George Clooney (Doug Ross), Julianna Margulies (Carol Hathaway), Anthony Edwards (Mark Greene), Laura Innes (Kerry Weaver), Alex Kingston (Elizabeth Corday), Goran Visnjic (Luka Kovac), Paul McCrane (Robert Romano), Ming-Na Wen (Jing-Mei Chen), Laura Cerón (Chuny Marquez), Yvette Freeman (Haleh Adams), Conni Marie Brazelton (Connie Oligario) si Noah Wyle (John Carter) vor participa la reuniunea coordonata de Gloria Reuben (Jeanie Boulet). “I am absolutely thrilled to be reuniting with my ER family for a cause that is so close to my heart. So grateful to Seth and James for allowing us to use their incredible platform to do so,” a declarat aceasta.

Michael Cera (Arrested Development) va juca alaturi de Amy Schumer in Life & Beth, o noua comedie Hulu creata, scrisa, regizata si produsa (executiv) de Schumer.

In Life & Beth, viata lui Beth pare perfecta pe hartie. Castiga bine ca distribuitor de vin. Este intr-o relatie de lunga durata cu un barbat atractiv si de succes, cu care locuieste in Manhattan. Atunci cand un incident neasteptat o forteaza pe aceasta sa isi aduca aminte de trecut, viata ei se schimba pentru totdeauna. Cu ajutorul flashback-urilor din adolescenta, Beth isi aduce aminte de modul in care a ajuns unde este, dar si omul care doreste sa fie.

Filmul Arlington Road (1999) va fi adaptat intr-o miniserie Paramount+ regizata de Mark Pellington (Blindspot).

Scris de Seth Fisher (The Alienist), serialul spune povestea unui profesor vaduv de la Universitatea George Washington care banuieste ca noii lui vecini sunt implicati in acte de terorism; acesta devine obsedat sa le distruga planurile.

CBS Studios si Village Roadshow Television vor coproduce serialul.

Lauren Ash – aka Dina din Superstore, a semnat un contract cu NBCUniversal care implica, printre altele, ca ea sa scrie episodul pilot al unui nou serial de comedie.

Prin noul contract, Ash va dezvolta proiecte pentru NBC, Bravo, E!, Oxygen, Syfy, Universal Kids, USA si Peacock.

Hugh Laurie (House) va scrie, regiza si produce adaptarea romanului din 1934 Why Didn’t They Ask Evans? al Agathei Christie.

Noua miniserie formata din trei parti reprezinta cel mai important proiect comun al BBC Studios si BritBox, fiind produsa de Mammoth Screen; aceasta companie s-a ocupat de recentele adaptari ale romanelor And Then There Were None si The ABC Murders, cu John Malkovich in rolul detectivului Hercule Poirot.

Netflix va lansa sezonul 4 al indragitului serial spaniol Elite pe 18 iunie 2021!

Scris si creat de Carlos Montero si Darío Madrona, Elite a primit sezonul 4 cu doua luni inainte de premiera sezonului 3 si a fost reinnoit in februarie 2021. Despre acesta, Netflix a declarat in 2019 ca a fost vizionat in peste 20 milioane de case.

Hulu a lansat trailer-ul sezonului 3 (si ultimul) al comediei Shrill, care va avea premiera vineri, 7 mai 2021: