August, 1896. Londra victoriana e zguduita de un eveniment supranatural care confera anumitor persoane, majoritatea femei, abilitati supranaturale, unele fermecatoare, altele tulburatoare. Indiferent de specificul acestor puteri, toti cei care le detin sunt in mare pericol. Misiunea de a proteja si adaposti toti acesti oameni speciali cade in sarcina misterioasei vaduve luptatoare Amalia True (Laura Donnelly) si a genialei tinere inventatoare Penance Adair (Ann Skelly). Pentru a reusi, acestea trebuie sa infrunte fortele raului, hotarate sa le anihileze specia.

Noul serial HBO, The Nevers va avea premiera pe 11 aprilie 2021, pe HBO GO, cu prima parte a sezonului 1, constand in sase episoade. Cea de-a doua parte (ultimele sase episoade) vor fi prezentate la o data ce va fi anuntata ulterior.

Din distributia serialului The Nevers fac parte:

Olivia Williams (The Ghost Writer) o interpreteaza pe Lavinia Bidlow, cea care finanteaza cu generozitate orfelinatul condus de Amalia, cunoscuti drept Cei Atinsi.

James Norton (Little Women) este Hugo Swann, proprietarul bogat si insolent al unui club secret al pierzaniei.

Tom Riley (Da Vinci’s Demons) joaca rolul lui Augustus Augie Bidlow, fratele mai mic al Laviniei, un baiat cuminte care-si pazeste propriul secret.

Pip Torrens (The Crown) il interpreteaza pe Lord Gilbert Massen, un oficial de rang inalt al guvernului, care conduce cruciada impotriva eroinelor noastre.

Ben Chaplin (The Thin Red Line) este detectivul Frank Mundi, prins intre datoriile slujbei si valorile sale morale.

Denis O’Hare (American Horror Story), nominalizat la Premiile Emmy, il interpreteaza pe Edmund Hague, un chirurg nebun, aflat in cautarea sursei puterilor supranaturale.

Amy Manson (Once Upon a Time) joaca in rolul criminalei maltratate Maladie, care isi trage puterile din durere.

Rochelle Neil (Terminator: Dark Fate) e in rolul lui Annie Bonfire Carby, care controleaza focul si face parte din gasca lui Maladie.

Zackary Momoh (Seven Seconds) il interpreteaza pe Horatio Cousens, doctorul orfelinatului, care a capatat puterea de vindeca oamenii.

Eleanor Tomlinson (The Illusionist) este Mary Brighton, o tanara vulnerabila, dar surprinzator de puternica, care isi urmareste cu pasiune visul de a canta pe scena.

Elizabeth Berrington (In Bruges) o interpreteaza pe Lucy Best, o tanara descurcareata in orice situatie, al carei umor ascunde durerea unui trecut tragic.

Anna Devlin (All the Money in the World) este Primrose Chattoway, o fata inalta de trei metri care tanjeste dupa normalitate.

Kiran Sonia Sawar (HBO Max’s Pure) o interpreteaza pe Harriet Kaur, o avocata Scottish Sikh, care doreste sa-si duca viata dupa propriile reguli.

Viola Prettejohn (The Witcher) este Myrtle Haplisch, o fata din clasa de mijloc, salvata dintr-o familie care nu o poate intelege – asta pentru ca nu vorbeste nicio limba cunoscuta si inteligibila.

Ella Smith (Ray & Liz) joaca rolul prostituatei Désireé Blodgett, mama unui baiat de sase ani care nu vorbeste si detinatoarea unei puteri care-i face numai probleme.

Vinnie Heaven este Nimble Jack, un tanar hot zvelt si carismatic, expert in spargeri.

Nick Frost (Shaun of the Dead) intra in pielea temutului Declan Beggar King Orrun, capul nelegiuirilor din oras.