DIVA este Locul filmelor de Craciun, unde continua difuzarea de filmele festive, in fiecare zi, intreaga zi. Cu premiere romantice martea si vinerea de la 20:00 si duminica de la 16:00, saptamana 16 – 21 noiembrie aduce filme cu doi straini ce pornesc intr-o aventura, o tentativa de a topi o inima de gheata si o iubire neasteptata.

Marti, 16 noiembrie – ora 20.00, Cheia Craciunului (Unlocking Christmas, 2020). O cheie misterioasa si o ghicitoare ajung la usa lor, iar Kate (Taylor Cole) si Kevin (Steve Lund) pornesc intr-o aventura de Craciun pe care n-o vor uita. Ambii se afla la o rascruce in viata lor, Kate este noua in oras si are o bursa medicala la spital, iar Kevin s-a intors acasa dupa o misiune cu Fortele Aeriene si toti prietenii si familia lui par sa fie foarte preocupati de ceea ce planuieste pentru viitorul sau. Oare obiectele misterioase ii va ajuta sa se gasesca unul pe celalalt?

Vineri, 19 noiembrie – ora 20.00, Un ajutor de Craciun (If Only I Had Christmas, 2020). Darcy (Candace Cameron Bure) viziteaza Emerald Educational Trust cu un scop clar, sa-l determine pe vicepresedintele unei companii de tehnologie sa ia decizia de a ajuta o organizatie de caritate. Glenn Goodman (Warren Christie) este liderul companiei si nu ii place deloc publicitatea. Dar firma sa are nevoie de aparitii pozitive in presa, in principal pentru ca nimeni nu l-a vazut pe presedinte de zece ani. Oare o sa reuseasca Darcy sa isi atinga scopul si sa schimbe imaginea dura si rigida a unui corporatist? Poate o doza dubla de magie festiva va functiona!

Duminica, 21 noiembrie – ora 16.00, Ne vedem de Craciun (Meet Me At Christmas, 2020). Organizatorul nuntii fiului ei isi da brusc demisia, iar Joan (Catherine Bell) preia sarcina pregatirilor de nunta, programata pentru Ajunul Craciunului, cu ajutorul unchiului miresei, Beau (Mark Deklin). Cei doi se cunosc de mult timp si reusesc sa colaboreze pentru a asigura succesul fericitului eveniment. Oare vor gasi impreuna, pe langa solutii, si un strop de magie?