Sex and the City a fost unul dingre cele mai populare seriale ale anilor ’90-2000, fiind difuzat intre 1998 si 2004 la HBO. Sincer, dupa atatia ani, nu credeam ca o sa mai vedem vreun remake al acestuia, dar se pare ca m-am inselat 😀

And Just Like That… le aduce din nou laolalta pe Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) si Miranda (Cynthia Nixon); daca productia originala ni le-a aratat pe acestea cum faceau fata complicatei varste de 30 de ani, acum vom vedea cum se descurca acestea cu si mai complicata varsta de 50 de ani. Din distributia originala vor reveni si David Eigenberg, Evan Handler, Mario Cantone, precum si regretatul Willie Garson.

Kim Cattrall a decis sa nu revina in rolul pe care l-a interpretat cu atata savoare (Samantha) si care i-a adus faima internationala, din cauza neintelegerilor cu protagonista Sarah Jessica Parker, iar Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker si Karen Pittman sunt fetele noi din And Just Like That.

Noul serial de 10 episoade va debuta cu primele doua pe 9 decemebrie 2021, pe HBO Go (in Romania), urmand ca restul episoadelor sa apara, cate doua, in fiecare joi, pana pe 3 februarie 2022.