Sophie Turner (X-Men: Dark Phoenix) si Dane DeHaan (ZeroZeroZero) vor fi protagonistii din Wardriver, un nou crime thriller scris si regizat de Daniel Casey (F9: The Fast Saga).

Wardriver spune povestea lui Cole (DeHaan), un hot genial, specializat in infractiuni informatice, care savarseste furturi folosindu-si doar laptopul. Dupa ce Oscar, un infractor periculos, descopera abilitatile unice ale lui Cole, il obliga pe acesta sa intre in conturile lui Sarah (Turner), o tanara aparent bogata, si sa ii fure aproape 1 milioane de dolari. Cole realizeaza ulterior ca un avocat al mafiei extrem de influent a folosit conturile lui Sarah pentru a-si ascunde banii si, pentru a o scapa de probleme pe tanara de care s-a indragostit, pune la cale un plan pentru a inlocui banii furati. Acesta ignora insa toate semnele ca exista ceva necurat la mijloc, asa ca se va trezi in mijlocul unei scheme elaborate plina de minciuni, inselatorie si tradare.

Wardriver este produs de Tim White, Trevor White si Allan Mandelbaum de la Star Thrower Entertainment, alaturi de David M. Wulf (The Card Counter). Filmul este co-finantat de Highland Film Group si va fi distribuit in S.U.A. de CAA Media Finance. Filmarile vor incepe in aceasta vara, la Los Angeles.

I’m beyond excited to be working with Dane DeHaan and Sophie Turner on Wardriver. Both are incredible performers and gifted, talented artists in the truest sense. I know I speak not only for myself but also for the amazing teams at Star Thrower Entertainment and Highland Film Group in saying that I can’t wait to see them bring the roles of Cole and Sarah to life,” a declarat Daniel Casey.