Trailerul oficial pentru The Sandman a fost lansat duminica, 24 iulie 2022, in timpul unui panel live in cadrul San Diego Comic Con. La Panel au participat actorii Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, Boyd Holbrook, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Jenna Coleman, Vanesu Samunyai, Patton Oswalt, precum si creatorul/ producatorul executiv Neil Gaiman si showrunnerul/ producatorul executiv Allan Heinberg.

Cand Sandman (Tom Sturridge), alias Stapanul Viselor – o fiinta cosmica puternica ce poate controla visele – este capturat in mod neasteptat si tinut prizonier timp de peste un secol. Acum, el trebuie sa calatoreasca prin diferite lumi si linii temporale pentru a remedia haosul pe care l-a provocat absenta lui.

O alta lume ni se deschide cand inchidem ochii si dormim, un loc numit „Visarea”, unde Sandman, Stapanul Viselor, insufla viata celor mai intime temeri si fantezii. Dar cand Visul este capturat in mod neasteptat si tinut prizonier timp de un secol, absenta sa declanseaza o serie de evenimente care vor schimba atat lumea visarii, cat si pe cea a treziei pentru totdeauna. Pentru a restabili ordinea, el trebuie sa calatoreasca in diferite lumi si fire temporale pentru a repara greselile facute in lunga sa existenta, a-si vizita prietenii si dusmanii si a intalni pe parcurs noi entitati cosmice si umane.

Bazat pe indragita si premiata serie BD de la DC Comics, creata de Neil Gaiman, The Sandman este o combinatie de mituri si fantezii intunecate, cu personaje bine conturate, care urmaresc numeroasele aventuri ale Visului de-a lungul a 10 capitole epice. Noul serial este adaptat de Gaiman, care este si producator executiv.

The Sandman va avea premiera globala vineri, 5 august 2022, doar pe Netflix.