Guy Pearce (Memento) si Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) vor juca rolurile principale in Neponset Circle, un crime thriller intunecat si sangeros, bazat pe un caz real de crime care au socat zona Boston-ului si care a ramas nerezolvat pana in ziua de azi.

Scris de John Chase (Officer Down), filmul va fi regizat de Pauline Chan (33 Postcards) si produs de Landafar Entertainment, Volition Media & Wild Lunch Entertainment. Neponset Circle spune povestea unui fost detectiv genial, cazut in dizgratie, Jimmy O’Mannon. Proaspat iesit din inchisoare, acesta incearca sa isi refaca viata. El se va implica insa in cazul terifiant al unui criminal in serie, investigat de fostul sau partener si prieten cel mai bun, Ray Delaney. In timp ce Jimmy si Ray se afunda tot mai tare in aceasta investigatie, iar numarul de victime se multiplica, viata personala a lui Jimmy se va transforma intr-un cosmar pe care nu si l-ar fi imaginat vreodata.

With this thrilling and bone chilling mystery at its core, audiences across the world will flock to Pauline’s fresh vision, which will be executed by Guy Pierce and Jeffery Dean Morgan who couldn’t be more perfectly cast in their roles,” a declarat Nat McCormick de la The Exchange.