DIVA a programat filme dedicate Craciunului in fiecare zi, intreaga zi, in cel mai mare maraton al filmelor festive de pana acum!

Productii indragite de public sunt difuzate in continuare de dimineata pana seara cu premiere saptamanale programate in zilele de duminica de la 16:00, respectiv marti si vineri de la ora 20:00. Weekendul 9 – 11 decembrie 2022 aduce doua premiere festive.

9 decembrie, de la 20.00 descoperim Craciun la Cape Cod (A Cape Cod Christmas, 2021). Margot (Katie Leclerc) este o autoare pentru carti de copii. Ea si familia ei participa la o ultima cina de Craciun in casa parinteasca, inainte sa o vanda. Aflata in localitate il revede pe iubitul ei din copilarie, Christian (Brent Bailey) artist local apreciat. Cei doi fac un pact, el ii va picta un tablou cu casa, iar ea accepta sa pozeze pentru un portret, asa cum obisnuia sa faca cand era mica. Cum va putea ea sa paraseasca acest loc magic incarcat de parfumul unei vieti in tihna? Ultima ei speranta este o interventie de la magia Craciunului, care sa o ajute sa ramana in locul in care inima ei isi doreste.

11 decembrie, de la 16.00 vizitam O noapte in decembrie (One December Night, 2021). Regizat de Clare Niederpruem, filmul are ca personaje principale doi impresari, Quin (Eloise Mumford) si Jason (Brett Dalton) in timp ce conspira pentru a-i aduce pe aceeasi scena pe tatii lor, doua staruri rock care se cearta, Mike (Peter Gallagher) si Steve (Bruce Campbell), pentru o emisiune speciala de televiziune. Productia este debutul lui Bruce Campbell intr-un film de Craciun si aduce muzica festiva in acorduri de chitara.