Nicole Kidman revine la HBO cu o noua miniserie bazata pe un roman, The Perfect Nanny. Celebra actrita va juca alaturi de Maya Erskine, cea care a creat si jucat in serialul Pen15 (alaturi de Anna Konkle), in noul proiect obtinut de HBO dupa o lupta apriga. Erskine este creatoarea si scenarista noii miniserii, bazata pe romanul francez cu acelasi nume al autorei Leïla Slimani. Legendary Entertainment va fi studioul co-producator.

Bestseller-ul international din 2016 spune povestea unui cuplu care angajeaza o bona aparent perfecta pentru cei doi copii micuti ai familiei, dupa ce mama se intoarce la serviciu. Cu toate acestea, in timp ce familia se bazeaza din ce in ce mai mult pe noua dadaca, gelozia, dispretul si sentimente mult mai sinistre incep sa apara, ducand la un final exploziv. Cartea a fost extrem de apreciata si laudata, fiind descrisa ca o “explorare a rasei si a diferentelor dintre clasele sociale, pe fundalul celei mai mari frici ale parintilor, moartea copiilor lor“. The Perfect Nanny este bazata pe un caz real tragic din 2012 – crimele Krim.

La HBO, Nicole Kidman a mai jucat in miniseriile Big Little Lies si The Undoing. Celebra actrita va avea un an foarte aglomerat, cu numeroase proiecte in productie (Lioness, un nou serial original Paramount+, Holland, un thriller Amazon Studios), dar si premiere (serialul drama Expats pentru Amazon Prime, comedia romantica Netflix, A Family Affair).

Maya Erskine filmeaza in prezent pentru Mr. and Mrs. Smith, serialul Amazon Prime Video bazat pe filmul din 2005, in care joaca rolul principal feminin, alaturi de Donald Glover.