Debbie (Reese Witherspoon) si Peter (Ashton Kutcher) sunt cei mai buni prieteni si au firi total opuse. Ea isi doreste doar o viata de rutina impreuna cu fiul ei, in LA, el este insetat de schimbare in NY. Cand fac schimb de case si vieti pentru o saptamana, cei doi descopera ca nevoile lor s-ar putea sa fie un pic diferite de ceea ce credeau ei ca-si doresc.

Scris, regizat si produs de Aline Brosh McKenna, La tine acasa sau la mine? va fi disponibil pe Netflix din 10 februarie 2023.

Somebody I Used to Know este un film special, realizat de un cuplu care mie imi place foarte mult: Alison Brie si Dave Franco. Regizat de Dave Franco, dupa un scenariu pe care l-a scris alaturi de sotia lui, Alison, Somebody I Used to Know este o noua comedie romantica neconventionala, despre trei oameni care se ajuta reciproc, in mod neasteptat, sa redescopere cine sunt cu adevarat, de unde vin si ce isi doresc de la viitor.

Filmul va fi lansat de Amazon Prime Video pe 10 februarie 2023!

Daca ai de gand sa furi, fura MULT.
Julianne Moore, Sebastian Stan, John Lithgow, Justice Smith si Briana Middleton joaca in Sharper, un nou thriller psihologic neo-noir care va fi lansat de Apple TV+ pe 17 februarie 2023!

Baby Ruby este un nou thriller care pare foarte creepy din trailer, scris si regizat de Bess Wohl, aflata la debut. Jo (Noémie Merlant) este o tanara vlogger si influencer, insarcinata cu primul copil. Toata bucuria si entuziasmul maternitatii se transforma intr-un adevarat cosmar, in care toti din jurul ei reprezinta o amenintare, aceasta nemaifiind sigura de ce este real si ce nu. Kit Harington, Meredith Hagner, Reed Birney, Jayne Atkinson, Lauren Beveridge si Camila Canó-Flaviá intregesc distributia.

Baby Ruby va avea premiera in cinematografe si on demand pe 3 februarie 2023.

Are You There God? It’s Me, Margaret este adaptarea Lionsgate a clasicului roman american din 1970, scris de Judy Blume. Margaret (Abby Ryder Fortson) este o fata de 11 ani care se muta cu familia din New York in suburbiile orasului New Jersey. Intr-o scoala noua si alaturi de prieteni noi, ea se va confrunta cu pubertatea si alte probleme specifice varstei, avandu-le insa alaturi pe mama ei, Barbara (Rachel McAdams) si bunica Sylvia (Kathy Bates).

Scris si regizat de Kelly Fremon Craig (The Edge of Seventeen), Are You There God? It’s Me, Margaret va avea premiera pe 28 aprilie 2023!

Contrariile se atrag, dar unele familii, nu. Aceasta este concluzia unor proaspat indragostiti atunci cand au de-a face cu parerile divergente ale familiilor despre relatia lor in aceasta comedie scrisa de Jonah Hill si Kenya Barris. Distributia filmului ii include pe Jonah Hill, Lauren London, David Duchovny, Nia Long, Julia Louis-Dreyfus si Eddie Murphy.

You People/ Oamenii Astia va fi disponibil pe Netflix din 27 ianuarie 2023.

Nicholas Hoult este Renfield, ajutorul traumatizat de cateva secole al celui mai narcisist sef din istorie, care incearca din rasputeri sa nu mai fie subjugat de Printul Intunericului (Nicolas Cage). Regizat de Chris McKay dupa un scenariu scris de Ryan Ridley, filmul ii mai are in distributie pe Awkwafina, Ben Schwartz si Adrian Martinez.

Renfield este produs de Skybound Entertainment si va avea premiera pe 14 aprilie 2023!