Dupa The Green Knight si A Ghost Story, A24 va lucra din nou cu regizorul David Lowery la noul film scris si regizat de acesta, Mother Mary, cu Anne Hathaway si Michaela Coel in rolurile principale.

Mother Mary va fi o melodrama pop epica avand in centru povestea de dragoste dintr-o cantareata celebra (Hathaway) si un designer de moda iconic (Coel). Topic Studios va co-finanta filmul, alaturi de A24.

Filmarile vor avea loc in Germania, Mother Mary fiind produs de Lowery, Toby Halbrooks si James M. Johnston, impreuna cu Jeanie Igoe de la Homebird Productions, Jonas Katzenstein, Maximilian Leo si Jonathan Saubach de la Filmproduktion.

Anne Hathaway are deja un an foarte plin – filmul Eileen a avut premiera in ianuarie 2023, in cadrul Festivalului de Film Sundance, Mother’s Instinct si The Idea of You vor avea premiera lunile viitoare. Michaela Coel a castigat numeroase premii pentru miniseria I May Destroy You, fiind si prima femeie de culoare care a castigat Premiul Emmy pentru cel mai bun scenariu al unei miniserii. Coel a aparut in filmul Black Panther: Wakanda Forever si filmeaza in prezent la serialul Amazon, Mr. and Mrs. Smith, alaturi de Donald Glover.

Cel mai recent film scris si regizat de David Lowery este Peter Pan & Wendy, cu Jude Law, Alan Tudyk, Molly Parker si Yara Shahidi in distributie. Acesta va fi lansat de Disney+ pe 28 aprilie 2023.