La DIVA, luna noiembrie inseamna filme romantice tematice difuzate in fiecare zi (intre orele 06:00 si 02:00), ceea ce inseamna povesti TV festive de dimineata pana seara cu premiere programate in fiecare marti si vineri (de la ora 20:00) si duminica (de la 16:00).

In intervalul 10 – 14 noiembrie 2023, Craciunul la DIVA aduce 3 premiere pline de peisaje de iarna, nenumarate cadouri sub brad si cupluri care isi gasesc fericirea in ciuda obstacolelor din scenariu. Aflati mai multe despre premierele festive mai jos.

Pe 10 noiembrie, de la ora 20:00, DIVA difuzeaza O printesa de Craciun (Jingle Bell Princess, 2021). Subiectul? In urma unei neintelegeri, sofisticata printesa Amelia (Merritt Patterson) pierde avionul privat si ramane izolata in oraselul Tucker (Maine) in perioada sarbatorilor. Asa ajunge sa fie invitata unei familii obisnuite, clanul Cutler, din care face parte si atragatorul Sam (Trevor Donovan). Acesta si-a pierdut sotia si imparte aceeasi casa cu mama sa si cu fetita lui, Sophie (Charlie Boyle). Evident ca Amelia nu spune nimanui cine este pentru a nu atrage atentia. Ce urmeaza? O poveste de dragoste care este inspirata de romanul din 2016 scris de Barbara Dunlop: His Jingle Bell Princess.

Doua zile mai tarziu DIVA prelungeste atmosfera regala cu povestea TV Craciun regal pe gheata (A Royal Christmas on Ice, 2022). In scenariu printul John (Jonathan Stoddard) incearca sa scape de viata la curtea regala si se muta in Statele Unite. Aici incepe o afacere intr-un orasel fermecator din statul New York si se indragosteste de o fosta patinatoare olimpica, Abigail (Anna Marie Dobbins). Filmul este programat pe 12 noiembrie de la ora 16:00.

Apoi, pe 14 noiembrie 2023, de la ora 20:00, privitorii sunt invitati sa descopere Pepiniera de Craciun (A Lot Like Christmas, 2021). Jessica Roberts (Maggie Lawson) se ocupa de cel mai cunoscut magazin de brazi din oraselul Hudson Springs (New York) dupa moartea tatalui ei. Dar afacerea ii este serios amenintata de noul lant de magazine Harvest Garden Supply (HGS) care isi deschide un magazin aici. Pentru a recuceri clientii atrasi de preturile mici ale noului competitor, Jessica pune in practica sfaturile unuia dintre clientii magazinului ei, Clay Moore (Christopher Russell). Dar acesta ascunde un secret: lucreaza pentru HGS!

Craciunul a inceput la DIVA in octombrie si continua cu un maraton care ofera amatorilor genului ocazia perfecta de a intra in spiritul sarbatorilor de iarna si care va continua pana la finalul lunii. Enjoy 😉