Novocaine reprezinta primul film produs si finantat de Infrared, noul startup FilmNation Entertainment – un thriller plin de actiune care va fi regizat de Dan Berk & Robert Olsen (Villains), fiind prezentat la urmatorul American Film Market.

Jack Quaid (The Boys) va fi Nathan Caine, un tanar care s-a nascut cu o boala rara – CIPA (Congenital Insensitivity to Pain), care inseamna ca nu poate simti durerea fizica. El a crescut protejandu-se de multe lucruri, pasandu-si mancarea ca sa nu isi manance limba sau folosind o alarma ca sa isi aminteasca sa mearga la toaleta. Dar cand banca la care lucreaza este jefuita si noua lui iubita este luata ostatic, afectiunea sa va deveni cea mai mare arma, in lupta pentru a o salva.

“It’s hard to find unique access points in this genre, but this film and the unlikely hero at its heart captured our imagination right away. Shepherding this project along with Infrared and Safehouse has been incredible, and working with the absolute perfect lead in Jack Quaid is honestly a dream come true,” au declarat regizorii.

FilmNation Entertainment se va ocupa de distribuirea globala a filmului finantat de Infrared. Planul este ca productia sa inceapa in primul trimestru al anului urmator.