The Fall Guy este cel mai recent film al lui David Leitch – fost cascador profesionist, care a regizat blockbusterele Bullet Train, Deadpool 2, Atomic Blonde si Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw si a produs filmele John Wick, Nobody si Violent Night. Acesta este cel mai personal film al sau, o comedie hilara si o scrisoare de dragoste dedicata filmelor de actiune clasice si oamenilor muncitori si mai putin apreciati care le realizeaza.

Ryan Gosling (Barbie, La La Land) este Colt Seavers, un cascador veteran care, cu un an in urma, a renuntat la aceasta meserie pentru a se focusa pe sanatatea lui fizica si mentala. El este atras din nou in joc dupa ce star-ul unui blockbuster, regizat de fosta lui iubita, Jody Moreno (Emily Blunt, Oppenheimer) dispare fara urma.

Producatorul filmului, interpretat de Hannah Waddingham (Ted Lasso), face tot posibilul pentru a tine secreta disparitia lui Tom Ryder (Aaron Taylor-Johnson, Bullet Train) fata de studio si de media, folosindu-l pe Colt pentru toate cascadoriile scandaloase ale filmului. In timp ce acesta incearca sa reintre in gratiile lui Jody, Colt va ajunge intr-un complot criminal si sinistru, mai periculos decat orice cascadorie pe care a facut-o.

Inspirat din serialul hit al anilor ’80, The Fall Guy ii mai are in distributie pe Winston Duke (Black Panther) si Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once). Scris de Drew Pearce (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw), filmul este produs de Kelly McCormick (Atomic Blonde) si David Leitch prin compania lor, 87North, de Ryan Gosling si Guymon Casady (Game of Thrones) pentru Entertainment 360.


Universal Pictures va lansa filmul pe 3 mai 2024.