748056644.jpg55478.jpg

Ryan Reynolds si Kristen Stewart s-au alaturat distributiei comediei despre procesul maturizarii, Adventureland!
free image host
Jesse Eisenberg joaca rolul unui tanar foarte rigid, proaspat absolvent de colegiu, care este obligat sa accepte o slujba foarte prost platita la un parc de distractii cand realizeaza ca nu isi poate permite mult visatul tur al Europei. In aceasta experienta foarte benefica, care se petrece in vara anului 1987, tanarul reuseste sa devina mai degajat, se indragosteste, formeaza noi prietenii si dezvolta un nou sentiment de maturitate exact la timp pentru intrarea lui in “lumea adultilor” din toamna!

Ryan Reynolds va juca rolul unui aspirant la statutul de <rock star> si cel mai cool personaj din intreg parcul de distractii, in timp ce Stewart va fi personajul feminin de care se indragosteste protagonistul, o tanara foarte baietoasa care lucreaza si ea in parcul de distractii.

Pare o comedie interesanta, dar va trebui sa asteptam pana in 2009, cand va aparea pe marile ecrane, ca sa vedem daca este sau nu asa! Primele fotografii sunt programate luna viitoare, in Pittsburgh. Ryan Reynolds imi place, in afara faptului ca arata extrem de bine este chiar un actor talentat, in schimb, Stewart nu imi spune nimic, mi se pare o actrita foarte neinteresanta…

Regizorul filmului este Greg Mottola, iar proiectul apartine companiei Miramax!