0529275400.jpg

Kate Bosworth va juca rolul principal in adaptarea pentru marele ecran (facuta de regizoarea Emily Young) a bestseller-ului Veronica se hotaraste sa moara, scris de Paulo Coelho. Companiile producatoare vor fi Das Films, Palm Star Entretainement si Muse Films.

Scenaristii acestei drame sunt Larry Gross (We Don’t Live Here Anymore) si Roberta Hanley (Woundings) iar Bosworth va interpreta rolul unei femei care se trezeste intr-o institutie de bolnavi mintali dupa ce incercase sa se sinucida. Ea descopera ca mai are doar cateva zile de trait, din cauza unor probleme cu inima. Filmul prezinta procesul ei de vindecare, in timp ce ea descopera adevarata dragoste si dorinta de a trai.

Kate Bosworth a devenit cu adevarat cunoscuta dupa rolul Lois Lane din Superman Returns si din urmatoarele ei proiecte fac parte filmele 21 (in care va juca alaturi de Jim Sturgess si Kevin Spacey, actorul meu preferat!!) si The Girl in the Park, film care a avut premiera la Festivalul de Film de la Toronto si care pare foarte interesant!