Initial, actrita fusese distributita in rolul lui Bellatrix Lestrange, in filmul Harry Potter And The Order Of The Phoenix, dar a trebuit sa se retraga din proiect din cauza sarcinii ei.

mpt_annakarenina_0400.jpg

Pentru ca regizorul David Yates si-a dorit-o foarte mult in filmul Harry Potter And The Half-Blood Prince, aceasta a fost aleasa in final pentru un alt rol, foarte apropiat de Bellatrix Lestrange. Conform CBBC, Helen McCrory va intra in pielea personajului Narcissa Malfoy, sora lui Bellatrix. O femeie cu parul blond si ochii albastrii, sange-pur, sotia lui Lucius Malfoy si mama lui Draco, rivalul din scoala al lui Harry Potter.

Cum Narcissa apare doar de 2 ori in cartea a 6, faptul ca Yates a inclus-o in distributia filmului 6 pe actrita inseamna aproape sigur ca regizorul a decis sa filmeze primul capitol al cartii, in care personajul se duce la profesorul Snape (la Spinner’s End). Numai 3 capitole din toate cele 7 romanele nu sunt scrise din persectiva lui Harry, iar acesta este unul dintre ele; Narcissa il implora pe Snape sa ii protejeze fiul si sa il ajute in misiunea pe care i-a incredintat-o Voldemort, aceea de a-l ucide pe directorul de la Hogwarts, Albus Dumbledore.

Doamna Malfoy are un rol mult mai important, vital chiar pentru Harry Potter, in Harry Potter And The Deathly Hallows, ultimul roman al seriei.

Fiind putin obsedata de Harry Potter (cartile, nu filmele) nu imi imaginam ca personajul arata astfel….din tot ce am citit eu in carte, Narcissa este extrem de frumoasa, aspectul fizic fiind mereu accentuat ca o trasatura definitorie a familiei Black (cele doua surori, Narcissa si Bellatrix sunt verisoarele lui Sirius Black, nasul lui Harry Potter) . Nu stiu cum va fi aranjata, dar nu cred ca se va schimba ceva radical.