Tot mai multe vedete sunt rugate sa fie imaginea unor case de moda celebre!

Cele mai noi “achizitii” sunt Kirsten Dunst si Victoria Beckham!


free image host

Kirsten Dunst va fi imaginea Miu Miu sezonul viitor! Frumoasa actrita tocmai a realizat campania colectiei primavara-vara 2008 la Los Angeles.

Kirsten Dunst, 24, se va alatura unei lungi liste de celebritati care au pozat pentru “sora” casei de moda Prada : Kim Basinger, Camilla Belle, Chloe Sevigny, Selma Blair, Maggie Gyllenhaal si cea mai recenta, Lindsay Lohan. Actrita l-a inlocuit pe fotomodelul francez (si preferatul meu!) Laetitia Casta, aleasa sa reprezinte colectia Miu Miu toamna/iarna 2007-2008.

Fotografii campaniei, Mert Alas si Marcus Piggott au declarat ca actrita a fost aleasa pentru sex appeal-ul ei si zambetul ei fermecator si ca aceasta va fi cea mai buna solutie pentru dezvoltarea casei de moda Miu Miu in America, mai ales ca se vor deschide noi “boutique”-uri 🙂 la 57th Street in New York si Rodeo Drive in Los Angeles la inceputul anului viitor.

free image host

Victoria Beckham, componenta recentei “inviate” formatii Spice Girls, a fost aleasa drept muza noii campanii designerului Marc Jacobs! Posh va aparea in campania colectiei primavara/vara 2008 a celebrului creator de moda. Reclamele pentru aceasta campanie au fost deja realizate, tot la Los Angeles!

Conform zvonurilor, designerul si-a dorit-o in special pe Victoria pentru a continua munca unor alte vedete precum Dakota Fanning, Winona Ryder si Meg White.