Cum a mai ramas doar o luna din acest an, au inceput sa apara clasificari/topuri din diferite domenii, pe anul 2007!

Astfel topul celor mai bine platite actrite ale anului 2007 este :

highestpaidactress1.jpg

Pe locul 1 se afla actrita Reese Witherspoon! Desi ultimul ei film, Rendition, a fost o  dezamagire la box-office, Hollywood Reporter o situeaza pe draguta actrita, 31 de ani, pe primul loc in topul celor mai bine actrite din anul 2007, onorariul sau ajungand azi la 15-20 de milioane de dolari pe rol/film!

Angelina Jolie, 32 de ani, se afla pe locul 2;  desi salariul ei pentru rolul din Beowulf a fost de “doar” 8 milioane de dolari, frumoasa actrita a castigat, in 2005, 20 de milioane pentru filmul Mr. & Mrs. Smith, asa ca se compenseaza sumele…

Pe locul 3 se afla actrita Cameron Diaz, 35 de ani, cu un salariu de 15 milioane de dolari pe rol/film!
In plus, actrita a castigat si suma de 30 de milioane de dolari din urma promovarii ultimei productii din seria Shrek, (in care este vocea personajului Fiona) !

Daca anul trecut s-a aflat pe locul 2, Nicole Kidman a ajuns pe locul 4 al celor mai bine platite actrite din 2007! Onorariul ei este de 10-15 milioane de dolari pentru fiecare rol/film.

In timp ce ultimele sale filme, printre care Invasion si Margot at the Wedding nu avut deloc succes la box-office-ul american, mai exista sperante pentru filmul The Golden Compass, care are premiera pe 7 decembrie 2007!

Se cam anuntase ca Reese este cea mai bine platita actrita din timpul anului si ma bucur de asta, pentru ca este o actrita talentata si sper sa o vad in multe alte filme de acum incolo.