1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei, asa ca aceasta zi ar trebui sa fie speciala pentru toti romanii de pretutindeni!

Bucurati-va de aceasta zi deosebita si frumoasa, fie ca iesiti sa vedeti manifestatiile dedicate acestei sarbatori, fie ca stati acasa si urmariti programele speciale oferite de televiziunile romanesti cu ocazia zilei nationale a Romaniei!

steag_ro.png

“…Marea Unire din 1918 a fost şi rămâne pagina cea mai sublimă a istoriei româneşti. Măreţia ei stă în faptul că desăvârşirea unităţii naţionale nu este opera nici unui om politic, a nici unui guvern, a nici unui partid; este fapta istorică a întregii naţiuni române, realizată într-un elan ţâşnit cu putere din străfundurile conştiinţei unităţii neamului, un elan controlat de fruntaşii politici, pentru a-l călăuzi cu inteligenţă politică remarcabilă spre ţelul dorit. […]

(Florin Constantiniu – O istorie sinceră a poporului român)

LA MULTI ANI ROMANIA!

In plus, data de 1 decembrie semnfica si inceputul oficial al iernii, inceputul lunii SARBATORILOR si a numaratorii inverse pana la CRACIUN!

Punctul culminant îl reprezintă aprinderea instalaţiilor stradale de Crăciun şi a bradului din centrul Parcului Unirea. Începând cu ora 19, ghirlande de beculeţe, plase şi tuburi luminoase vor înveseli principalele zone ale Capitalei şi marile artere de circulaţie.

 25 de zile!  😀