Zilele de 18 si 19 decembrie au fost pline de sarbatoriti celebri!

Asadar, marti si-au sarbatorit ziua de nastere urmatoarele vedete :

  • Brad Pitt, care a implinit 44 de ani!

free image host

Atragatorul actor a jucat in peste 50 de filme, primul rol marisor avandu-l in filmul Thelma & Louise; au urmat apoi filmele Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles, Legends of the Fall, Se7en care i-au adus recunoasterea si succesul international.

free image host

El si actrita Angelina Jolie formeaza un cuplu din anul 2005, avand impreuna 4 copii!

  • Katie Holmes, care a implinit 29 de ani!

free image host
Doamna Cruise este cunoscuta in principal pentru rolul ei din serialul Dawson’s Creek…a facut o pauza de 2 ani de la ultimul ei film (Thank You For Smoking) pana la Mad Money, care va avea premiera in ianuarie 2008. Intre timp a nascut-o pe super draguta Suri, fiica ei si a lui Tom Cruise!

free image hostfree image hostfree image hostfree image host

  • Steven Spielber, care a implinit 61 de ani!

free image host

Celebrul regizor, scenarist, producator este un mare fan al actorilor Steve Martin, Bill Murray si Robin Williams, cu care este mandru ca este prieten!
free image host

  • Ray Liotta, care a implinit 53 de ani!

free image host

Este eternul bad boy al cinematografiei si nu cred ca ar fi credibil intr-o comedie de familie…este totusi un actor extraordinar!

  • Christina Aguilera, care a implinit 27 de ani!

free image host

Cantareata cu cea mai buna voce din lume (dupa parerea mea) este insarcinata in 8 luni cu primul sau copil, un baietel se pare…(pozele sunt de la ziua ei, pe care si-a sarbatorit-o alaturi de sotul ei, producatorul Jordan Bratman, iesind in oras)
free image hostfree image host

  • DMX, care a impinit 37 de ani!

free image host
Starul Rap DMX ii urmeaza pe Ice-T, LL Cool J, Ice Cube, Tupac Shakur si multi alti cantareti rap care au incercat si in actorie. Are un rol minor in Romeo Must Die!, rol cu care a castigat admiratia criticilor, dupa care apare in rolul omului de afaceri in Exit Wounds, care i-a oglindit cariera muzicala, debutand in topul box office-ului.

  • Keith Richards, care a implinit 64 de ani!

free image host

Keith este chitaristul legendarei formatii The Rolling Stones.

Miercuri, 19 decembrie 2007, a fost ziua lui :

  • Jake Gyllenhaal, care a implinit 27 de ani.

free image host

Actorul din Proof, Zodiac sau Rendition este nascut intr-o familie din lumea cinematografiei : tatal, regizorul Stephen Gyllenhaal si mama Naomi Foner, scenarista; ca sa nu mai vorbim de nasii lui : celebrii Jamie Lee Curtis si Paul Newman! Sora lui este tot actrita si una foarte talentata : Maggie Gyllenhaal.
free image hostfree image hostfree image host

  • Alyssa Milano, care a implinit 35 de ani!

free image host

Actrita a jucat de la 12 la 20 de ani in serialul Who’s The Boss; apoi a jucat timp de 8 ani in Charmed si ultimul ei proiect este filmul Pathology, care va avea premiera in 2008.