Festivalul de film Sundance 2008 se desfasoara intre 17 din 27 ianuarie 2008, in Park City, Utah! O sumedenie de vedete se afla in aceste zile la cel mai important festival de film independent al lumii!
free image host

Putin istoric :
In 1981, Robert Redford, unul dintre rezidentii celebrii ai statului Utah, a sprijinit formarea Institutului Sundance, o organizatie dedicata imbunatatirii calitatii filmelor! Ulterior a fost aleasa statiunea montana Park City ca locatie a Festivalului de Film Sundance.
free image host

In fiecare an, echipa din spatele festivalului analizeaza mii de filme independente din toata lumea. Aceste filme sunt vorbite in toate limbile planetei, subiectele sunt foarte variate si apartin multor genuri diferite – de la animatii la filme cult. Misiunea festivalului este sa gaseasca filme si documentare care “inspira, provoaca, incanta, uimesc, impresioneaza si bucura” spectatorii.
Sundance este un loc ideal pentru a intra in contact cu lumea filmului independent, fie ca esti un viitor scenarist, actor, regizor sau doar un fan al cinematografiei de calitate.
free image host

Programul filmelor din cadrul festivalului poate fi vazut aici!

Sa pun acum si poze cu vedetele care au venit sa isi promoveze filmele! O sa incep cu doi actori care imi sunt foarte dragi, Lauren Graham (Gilmore Girls) si Matthew Perry (Friends), la premiera filmului Birds of America.

free image host

Meg Ryan arata foarte bine, la premiera filmului The Deal, 22 ianuarie 2008.
free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Jodie Foster
free image hostfree image hostfree image host

Viitoarea mamica Jessica Alba a fost insotita de logodnicul ei, Cash Warren, la premiera filmului Made in America, pe 20 ianuarie 2008!
free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Charlize Theron a fost si ea prezenta, pentru premiera noului ei film, Sleepwalking!
free image hostfree image hostfree image hostfree image host

O sa revin cu alte stiri/poze! 🙂