The Life Before Her Eyes este numele noului film care le are ca protagoniste pe Uma Thurman si Evan Rachel Wood.
free image host

In film, Thurman joaca rolul unei sotii si mame care locuieste in suburbie si care incepe sa-si puna intrebari asupra vietii sale aparent perfecte si chiar asupra sanatatii mintale cu ocazia comemorarii unui tragic accident din liceu, in care a fost ucisa prietena ei cea mai buna.

Actiunea filmului imbina prezentul cu trecutul, prezentand-o pe tanara Diana, interpretata de Evan Rachel Wood, o adolescenta plina de viata care isi petrecea perioada liceului alaturi de prietena ei cea mai buna, timida Maureen (Eva Amurri, fiica lui Susan Sarandon!), chiulind, vorbind despre baieti si visand sa plece cu prima ocazie din suburbia plictisitoare unde locuiau.Totusi, Diana din prezent este tulburata de relatia incordata pe care a avut-o cu Maureen aproape de fatalul accident petrecut la liceu iar aceste amintiri dau peste cap viata idilica pe care aceasta o are in prezent alaturi de sotul ei, profesorul Paul si de fiica lor Emma. In timp ce si tanara si Diana din prezent ajung la punctul culminant, ziua fatala, un alt mister la fel de important este dezvaluit.

Trailer-ul filmului :
[youtube PTpfTacsmb0]

Regizorul filmului este Vadim Perelman, care a mai regizat House of Sand and Fog si viitoarea productie intitulata Atlas Shrugged. The Life Before Her Eyes intra in cinematografe pe 18 aprilie 2008, dar nu este vorba de o premiera monidala 🙁

Pare un film foarte interesant, pe care vreau sa il vad! In plus, Evan Rachel Wood mi se pare foarte talentata!