Actrita Rachel Bilson este vedeta noului numar al revistei Seventeen!
free image host
Ea isi promoveaza noul film, Jumper, in care joaca alaturi de iubitul ei din viata reala, actorul Hayden Christensen!
free image hostfree image hostfree image host

Cateva parti din interviu :

Despre cum e sa ai o mama care este terapeut de cupluri : “Stii, cand esti mai tanar, nu esti destul de deschis fata de mama ta, pentru ca esti mic si nu destul de matur ca sa iti dai seama ca este de fapt un lucru bun. Acum ca sunt mai mare, vorbesc cu ea despre orice! “

Despre legaturile care se infiripa pe plaourile de filmare :Multor oameni nu le place sa iasa cu oamenii cu care lucreaza. Dar eu cred ca nu poti sa decizi tu de cine iti place – este atat de simplu. Cand esti inconjurat de anumite persoane pentru mult timp, ajungi sa ii cunosti foarte bine, fara sa vrei neaparat sa se intample si altceva. Oricum nu exista reguli in acest sens.”

Draguta actrita a mai declarat ca nu ii place sa vorbeasca despre viata ei personala, pentru ca deja o mare parte din viata ei este atat de expusa si nu vrea ca un lucru atat de important pentru ea sa fie disecat de presa. Exista anumite lucruri pe care vrea sa le pastreze doar pentru ea. Nu are secrete, dar alege sa nu vorbeasca despre aceste lucruri!

In plus, Rachel Bilson a mai aparut si pe coperta revistei Lucky!

free image host