Azi, 3 februarie 2008, este ziua lui….. :

Maura Tierney, care implineste 43 de ani!
free image host
Dupa rolul ei din ER, al asistentei devenita medic Abby Lockhart, a devenit una din preferatele mele! Este atat de talentata, frumoasa si perfecta pentru acel rol!
free image hostfree image host
Actrita este fiica unui politician influent din Boston si a crescut in renumitul cartier Hyde Park. S-a mutat la NY pentru a urma Universitatea din New York, dar a renuntat exact inainte sa isi ia diploma, pentru a se inscrie la scoala de actorie Circle in the Square. Pentru o cariera in cinematografie, Maura s-a mutat in Los Angeles la sfarsitul anilor ’80 si de atunci a jucat in serialul News Radio (un alt rol foarte bun si amuzant!) si in filme precum Primal Fear, Liar Liar, Forces of Nature si Instinct.
free image hostfree image hostfree image host

Nu imi vine sa cred ca are 43 de ani….sper sa mai existe un sezon din ER si de abia astept sa o vad in Baby Mama si Semi-Pro, urmatoarele ei proiecte cinematografice.

Isla Fisher, care implineste 32 de ani!
free image host

Actrita din Wedding Crashers este logodita cu Sasha Baron Cohen, cu care are si o fetita, Olive, nascuta pe 17 octombrie 2007! numele ei se pronunta Eye-Lah.
free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Blythe Danner, care a implinit 65 de ani!
free image host

Este o actrita foarte talentata, care si-a inceput cariera la teatrul din Boston, unde a castigat numeroase premii. A jucat si in numeroase filme si seriale, un succes mai recent fiind cele doua comedii Meet the Parents si Meet the Fockers, unde a intepretat-o pe sotia lui Robert de Niro! Blythe Danner face parte dintr-o familie de actori, sotul ei a fost regizorul Bruce Paltrow (care s-a stins din viata in 2002…) si este mama faimoasei actrite Gwyneth Paltrow si a regizorului Jake Paltrow. Nasul lui Gwyneth este celebrul Steven Spielberg!
free image hostfree image hostfree image hostfree image host