Nu am apucat sa scriu cam de mult timp stiri despre filme, s-au adunat destule, asa ca este momentul pentru asa ceva!

  • Dupa 14 ani, maestrul horror-ului, Wes Craven revine cu thriller-ul 25/8, care marcheaza primul scenariu horror original pe care acesta il scrie de la filmul Wes Craven’s New Nightmare, din 1994. Productia filmului va incepe in aprilie.

free image host
Despre 25/8, Craven spune ca este vorba despre un ucigas in serie care se intoarce dupa 15 ani de la presupusa lui moarte pentru a-i omori pe cei 7 copii nascuti in acea noapte fatala. “Este mai mult un thriller decat un <<macel>> si actiunea se bazeaza pe trecutul intunecat al unui copil, legat de tatal si de familia lui,” a declarat Wes Craven pentru Variety!

  • Kristen Bell, star-ul din fostul serial Veronica Mars si din Heroes, va juca in When in Rome, un film pe care MarkSteven Johnson (Ghost Rider, Daredevil) il va regiza dupa propriul lui scenariu pentru Disney. Filmarile sunt programate sa inceapa pe 31 martie 2008, la Roma si New York.

free image host
Bell va juca rolul unui agent imobiliar de succes care nu poate gasi o relatie amoroasa de lunga durata. Dupa ce sora ei mai mica decide brusc sa se casatoreasca la Roma, aceasta merge acolo pentru receptia de nunta si, dupa ce aduna monede dintr-o cunsocuta “fantana a iubirii”, gaseste o multime de pretendenti care o asteapta acasa (la New York).

  • Renee Zellweger (Bridget Jones’s Diary, Chicago) este foarte aproape sa primeasca rolul principal in filmul My One and Only, o comedie bazata pe o aventura din copilaria actorului George Hamilton. Plasata in anii ’50, comedia spune povestea excentricei Anne Deveraux (Zellweger), care calatoreste cu masina pe coasta de Est, din oras in oras, pentru a gasi un barbat bogat care sa le ofere ei si baietilor ei o noua viata.

free image host
Filmul este bazat pe o poveste reala, pe care George Hamilton i-a spus-o cunoscutului prezentator american Merv Griffin despre perioada in care calatorea alaturi de mama si fratele lui.
Charlie Peters (My Father the Hero) a scris scenariul si Richard Loncraine (Wimbledon, Firewall) va regiza filmul; flmarile productiei vor incepe in aprilie, pe Coasta de Est a Americii.

  • MTV a avut ocazia sa vorbeasca cu regizorul Doug Liman (Bourne Identity, Jumper), care a declarat ca a gasit in sfarsit actrita pentru rolul principal din biografia agentului CIA Valerie Plame.

“Nicole Kidman,” declara Liman. “Este perfecta, daca ati cunoscut-o vreodata pe Valerie. Nicole trebuia sa joace rolul lui Jane Smith in ‘Mr. and Mrs. Smith.’ Trebuie sa facem un film impreuna!
free image host
Kidman o va interpreta pe Valerie Plame, agentul CIA a carei identitate a fost dezvaluita de oficiali ai Casei Albe pentru a-l discredita pe sotul ei, dupa ce acesta a scris in 2003 un articol in New York Times despre cum a manipulat administratia Bush opinia despre armele de distrugere in masa (intelligence about weapons of mass destruction) pentru a justifica invazia Irakului.
free image host
Liman a adaugat ca a gasit un mod de a evita orice obiectie a guvernului in legatura cu filmul. “Am un mod extrem de nebunesc de a spune povestea. Este atat de extrem” a declarat entuziast. “In principiu voi face ceva ce nimeni nu a mai facut pana acum. De aceea, acest lucru ma atrage in mod automat. Incep sa ma gandesc foarte bine daca (ce am in minte) este chiar posibil de facut.

  • Ben Foster (Hostage, Alpha Dog) va juca in The Messenger, o drama de Oren Moverman, care isi va face debutul regizoral cu acest film, al carui scenariu a fost scris tot de acesta, alaturi de Alessandro Camon (The Chancellor Manuscript).

free image host
Foster va juca rolul unui ofiter din armata care este obligat sa lucreze alaturi de un partener pe care nu il suporta, avand cea mai putin dorita slujba din armata. Viata lui se complica si mai mult atunci cand se indragosteste de vaduva unui soldat. Filmarile acesei productii vor incepe in aprilie.