Din 4 iulie 2024, de la ora 20:00, DIVA a pregatit telespectatorilor o noua serie de filme thriller, programata in serile de joi si vineri. Povestile tensionate difuzate pe micul ecran sunt axate pe barbati seducatori si periculosi, case bantuite si femei care isi iau vietile in propriile maini.

Aviz pasionatilor de thrillere: Filmele thriller din iulie include 8 premiere si va continua si in august!

4 iulieVaduva sedusa (A Widow Seduced, 2023). Vaduva Kellie Gibson (Natalie Brown) se indragosteste de omul de afaceri Dan Smith (Gray Powell). Dar descopera ca in spatele farmecului si numelui sau generic se ascunde un secret mortal. Din distributia acestui thriller face parte si actrita de origine romana Ann Pirvu (37 de ani). Anca Eliana Pirvu s-a nascut la Brasov, locuieste in Canada de la 12 ani si a mai aparut in serialele Regina/ Reign (2013-2017), Remedy (2014-2015), Experientele unei escorte/ The Girlfriend Experience (2016-2021) si Mami merge si la munca/ Workin’ Moms (2017-2023).

5 iulieGhidul sotiei pentru crima (Good Wife’s Guide to Murder, 2023). Eroina povestii este Kate Kelsey (Nola Martin), autoarea unui vlog popular despre femei care si-au omorat sotul, plin de sfaturi practice ca Fa-ti un plan, Asteapta momentul potrivit si Ascunde arma crimei. Dar cel mai important caz de care se ocupa se dovedeste a fi… al ei. Sotul ii este ucis si ea e principala suspecta.

11 iulieTravaliu, minciuni si crima (Labor, Lies and Murder, 2022). Hailey (Brooke Burfitt) si Joe (Jason Burkey) vor sa aiba o nastere acasa, asa ca angajeaza o doula, Bea (Poppy George). Dar – soc si groaza! – cineva vrea sa-i fure bebelusul eroinei noastre: indiciile arata fie spre Bea, fie spre o alta gravida care s-a imprietenit foarte rapid cu Hailey.

12 iulieCasa bantuita (Ruthless Realtor, 2020). Cum ar fi sa gasesti casa perfecta pentru tine, doar ca sa descoperi ca agenta imobiliara te-a cam pacalit? Asta patesc Annie (Lily Anne Harrison) si Ralph Savage (Brian Ames), un cuplu tanar care cumpara o proprietate de la Meg Atkins (Christie Burson) si descopera ca locul este bantuit… de o fantoma in carne si oase.

18 iulieAi ucide pentru mine? (Would You Kill for Me? The Mary Bailey Story, 2023). Dupa o viata intreaga de abuzuri din partea aceluiasi barbat, trei femei – o bunica (Melissa Joan Hart, care a jucat un rol similar si in filmul Parinti incomozi/ Twisted Desire, din 1996), o fiica (Olivia Scriven) si o nepoata (Presley Allard) – decid sa scape de el pentru totdeauna. Povestea este inspirata de realitate: cand avea doar 11 ani, Mary Elizabeth Bailey a fost convinsa de mama ei sa-l omoare pe tatal ei vitreg.

19 iulieSecretele de la muzeu (Secrets at the Museum, 2023). Natalie (Chelsea Vale) este o artista independenta, instrainata de tatal ei, care detine celebrul Muzeu Freeman. Cand acesta moare si ii lasa mostenire cladirea, eroina descopera nu doar ca numeroase opere de arta au fost furate de aici, ci si ca tatal ei pare sa fi fost ucis de cineva. Aflata in cautarea adevarului pe toate fronturile, Natalie isi pune viata in pericol.

25 iulieFanul ucigas (Fatal Fandom, 2022). In scenariu, starul pop Eden Chase (Chaley Rose) il angajeaza pe atragatorul Jackson Reed (Pete Ploszek) pe post de bodyguard. Dar acesta se dovedeste a fi el insusi un pradator, al carui trecut ascunde un secret intunecat. Din distributie face parte si Heather Morris, cunoscuta gratie serialului muzical Glee (2009-2015).

26 iulie – Un ucigas in familie (Is There a Killer in My Family?, 2020), in care o vacanta in doi se transforma in cu totul altceva. Autoarea de romane politiste Carly Travers (Anna Hopkins) si sotul ei – Kevin (Christopher Jacot) – merg pe Insula Crawford si se cazeaza la o vila istorica. El crede ca e ocazia perfecta pentru a-si repara relatia, dar Carly are alte planuri: se documenteaza apropo de o crima nerezolvata, uciderea Dianei Crawford. Filmul este o noua ocazie de a o revedea pe romanca Ann Pirvu, din Vaduva sedusa (filmul difuzat de DIVA pe 4 iunie, la inceputul acestei serii thriller).

Daca iti plac povestile intense, inspirate de realitate sau nu, nu uita: in perioada 4-26 iulie 2024, joia si vinerea, de la ora 20:00, la DIVA te asteapta Filmele thriller din iulie, o serie intensa, in care nu stii niciodata cine este cel mai periculos personaj. Dar poti incerca sa ghicesti!