Noul film regizat de Wood Allen este intitulat Vicky Cristina Barcelona si ii are ca protagonisti pe Scarlett Johansson, Javier Bardem si Penelope Cruz.

La fel cum orasul New York a fost locatia aleasa pentru mai vechiul sau film Manhattan, celebrul regizor a ales Barcelona ca locatie a noului sau proiect spaniol.

“Sper ca pot prezenta Barcelona lumii cum o vad eu, la fel cum am prezentat si Manahattan-ul, in viziunea mea” a declarat Woody Allen. “Vreau sa scriu o scrisoare de dragoste orasului Barcelona si din partea Barcelonei intregii lumi!

Actiunea filmului este urmatoarea : Vicky si Cristina, 2 tinere din America, petrec o vara in Spania, unde intalnesc un pictor excentric. Prima dintre ele, interpretata de Rebecca Hall, este o tanara serioasa, care urmeaza sa se marite, iar Cristina (Scarlett Johansson) este o fire libera si aventuroasa. Cele doua nu-l cunosc doar pe acel pictor excentric (Javier Bardem), ci si pe fosta sotie a acestuia, interpretata de Penelope Cruz, o femeie foarte frumoasa, dar complet nebuna. Dupa ce pictorul incepe relatii cu ambele turiste americane, totul scapa de sub control si se petrec foarte multe lucruri amuzante!
free image hostfree image host
free image hostfree image host

Vicky Cristina Barcelona va fi vorbit atat in engleza, cat si in spaniola. Titlul este format din numele celor 2 turiste si cel al orasului-cheie al filmului 🙂

Desi a fost cumparat de distribuitorul The Weinstein Company, Vicky Cristina Barcelona nu are inca o data de lansare.

Mie imi place foarte mult Scarlett J, Javier Bardem si dupa Match Point mi-am schimbat parerea despre Woody Allen. Asa ca de abia astept sa vad filmul asta!