free image hostThe Departed este unul din cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultimii ani. Imi amintesc ca am iesit atat de impresionata din sala de cinema dupa vizionarea acestui film care mi-a ramas in minte mult timp dupa. Oscarul castigat in 2006 pentru cel mai bun film a fost pe deplin meritat!
Mark Wahlberg, unul dintre putinele personaje ramase in viata la sfarsitul acestui film, a fost intrebat de MTV News ce se intampla cu posibila continuare a lui The Departed.

Inca se lucreaza la el” a declarat actorul. “Daca poate fi mai bun ca primul, atunci e minunat. As fi intru totul de acord sa joc in el. Nu ma intereseaza banii primiti. Iubesc filmul Godfather 2, dar, pe de alta parte, nu imi place Godfather 3″.

Continuarile unui film de succes sunt de foarte multe ori o idee proasta. Sau cel putin rezultatul nu se ridica la inaltimea asteptarilor fanilor filmului initial. Sper ca acesta sa nu fie si cazul continuarii lui The Departed. Oricum, nimic nu-mi va strica parerea despre acest film minunat!

Un zvon foarte, foarte interesant legat de The Departed 2 este ca marele De Niro va juca in noul film!

Excelent 😀