free image hostZvonuri existau de ceva vreme, dar iata ca MailOnline a aflat ca mult asteptata adaptare a serialului Friends intr-un film artistic se va realiza!

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow si David Schwimmer, minunata distributie a serialului, isi vor relua celebrele roluri, de data aceasta pentru marele ecran, “in urmatoarele 18 luni“, potrivit surselor.

Se pare ca succesul filmului Sex and the City i-a convins pe toti implicati ca un film Friends ar putea deveni ceva maret, daca va fi realizat intr-un mod corespunzator. O alta sursa a adaugat : “Jennifer, Courteney si restul distributiei sunt nerabdatori sa reintre in pielea vechilor personaje, dar in circumstante potrivite.free image host

Data lansarii si scenariul sunt foarte importante, dar cum Jennifer si Courtney au ambele case de productie, ele se pot implica si in luarea acelor decizii.”

Cum am mai spus, s-a vorbit de un eventual film Friends din 2004, cand celebrul serial si-a incheiat ce de-al 10-lea sezon (si ultimul…) Cox, 44, LeBlanc, 40, Perry, 39, Kudrow, 45 si Schwimmer, 41, si-au dorit aceasta reuniune inca de atunci.

free image host

Jennifer Aniston, 39, a fost cea care avut dubii si nu era deloc convinsa, pana acum cel putin. “Adevarul este ca Jennifer este dispusa in sfarsit sa-si reia vechiul personaj si i-ar placea foarte mult sa lucreze din nou cu intreaga echipa de actori si producatori. Ea a spus ca a discutat cu prietena ei Courtney in aceasta vara despre un posibil film Friends, iar daca toata lumea este de acord, lucrurile ar putea merge destul de repede.

Asta e una din cele mai bune vesti ale acestui an pentru mine, deoarece Friends este serialul meu de suflet, pe care l-as revedea si a 1000 oara cu aceeasi placere imensa! Filmul Friends ar fi ceva MINUNAT, sper doar sa nu fie infirmata aceasta stire de vreunul dintre Prieteni!


Photobucket