Se pare ca da…

free image host

Columbia Pictures a pus bazele unei noi comedii (fara titlu momentan) despre celebrul personaj literar, iar actorul ales pentru acest rol este starul din Borat! Watson, partenerul detectivului SH va fi interpretat de un alt mare comedian actual, actorul Will Ferrell. Etan Cohen (Tropic Thunder) este scenaristul proiectului, iar Judd Apatow si Jimmy Miller il vor produce. Cei doi nu sunt la prima colaborarea cu Cohen si Ferrell, ei producand si Talladega Nights, film in care primii doi au fost soferi de cursa rivali.

Comedia se va baza pe aventurile din povestile lui Arthur Conan Doyle despre cel mai cunoscut detectiv (literar). Aceasta nu este insa singurul proiect care il are pe Sherlock Holmes in prim plan. Warner Bros pregateste o drama scrisa de Anthony Peckham, de regie ocupandu-se Guy Richie.

Simpla idee ca Sascha si Will vor fi Sherlock Holmes si Watson ne face sa radem.” a declarat Matt Tolmach de la Columbia. “Sascha si Will sunt doi dintre cei mai amuzanti si talentati tipi de pe planeta si faptul ca ei vor interpreta aceste 2 personaje clasice este de-a dreptul hilar.

Will Ferrell poate fi intr-adevar amuzant, dar comediile in care joaca de obicei sunt foarte exagerate… Nu cred ca am vazut vreun film cu Sacha Baron Cohen, nu ma pasioneaza deloc Borat, Bruno etc. Chiar sunt curioasa cum o sa iasa acest film insa.