free image hostfree image host

Forest Whitaker va regiza si va avea rolul principal in noul film despre viata legendarului muzician Louis Armstrong, intitulat (sugestiv) What a Wonderful World! Acesta va lucra cu Legende, compania franceza de productie care a realizat si filmul La Vie en Rose.

Cel care va scrie scenariul original este Ron Bass, care va si produce filmul, alaturi de Oscar Cohen, administratorul averii Armstrong si a Fundatiei Educationale Louis Armstrong.

Acest film reprezinta prima adaptare pentru marele ecran autorizata de oficialii proprietatii Armostrong si va incepe cu anii de saracie pe care acesta i-a trait in New Orleans, conturand apoi viitoarea lui cariera mareata de trompetist si maestru al improvizatiei.

Armstrong a lasat o urma monumentala in viata si cultura noastra” a declarat Whitaker, care l-a interpretat pe celebrul cantaret de jazz Charlie Parker in Bird. “El a trait o viata uimitoare si, prin arta sa, a reusit sa schimbe modul in care era interpretata o melodie, iar muzica nu a mai fost la fel pretutindeni, nu numai in S.U.A.”