Netflix a lansat trailer-ul primului film regizat de minunata Amy Poehler – comedia Wine Country! Scris de Emily Spivey & Liz Cackowski si produs de Morgan Sackett & Poehler, filmul prezinta petrecerea de 50 de ani a Rebeccai (Rachel Dratch) din Napa Valley, data de prietenele ei cele mai vechi (interpretate de Ana Gasteyer, Maya Rudolph, Paula Pell, Cherry Jones, Maya Erskine).

Wine Country va debuta pe Netflix pe 10 mai 2019.

Un alt film regizat de o femeie care imi place la nebunie este Booksmart, o noua comedie despre doua adolescente (Kaitlyn Dever si Beanie Feldstein) care incearca sa se distreze in noaptea dinaintea absolvirii liceului cat nu au facut-o in ultimii patru ani. Jessica Williams, Lisa Kudrow, Will Forte si Jason Sudeikis fac parte si ei din distributia debutului regizoral al Oliviei Wilde ♥.

Booksmart va avea premiera in Romania pe 24 mai 2019!

Un adevarat hit al Festivalului de Film Sundance din acest an, Late Night este o comedie spumoasa scrisa de minunata Mindy Kaling si regizata de Nisha Ganatra, cu Emma Thompson, Ike Barinholtz, John Early, Amy Ryan, John Lithgow si Hugh Dancy in distributie. De abia astept sa il vad!

Late Night va avea premiera pe 7 iunie 2019.

Scris si regizat de Jim Jarmusch (Broken Flowers), The Dead Don’t Die este o comedie cu si despre zombii care ii are in distributie pe Bill Murray, Adam Driver, Tilda Swinton, Iggy Pop, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Danny Glover, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Sara Driver, RZA, Selena Gomez, Carol Kane, Austin Butler, Luka Sabbat si Tom Waits in distributie. Wow 🙂

The Dead Don’t Die va avea premiera pe 14 iunie 2019.

Her Smell este o noua drama muzicala scrisa si regizata de Alex Ross Perry (Listen Up Phillip), in care joaca Elisabeth Moss, Cara Delevingne, Dan Stevens, Agyness Deyn, Ashley Benson, Virginia Madsen si Amber Heard.

Her Smell a avut premiera in S.U.A. pe 12 aprilie 2019.