How the Grinch Stole Christmas se bazeaza pe celebra carte a lui Dr. Seuss, despre magica lume Whoville (ascunsa intr-un fulg de nea) si despre locuitorii acesteia, micutii Who. Acestia iubesc Craciunul si se chinuie in fiecare an sa transforme aceste sarbatori intr-un adevarat spectacol!

In afara oraselului Whoville locuieste Grinch, o creatura rautacioasa care ii uraste pe vecinii lui pentru ca nu l-au acceptat niciodata si l-au gonit cu mult timp in urma. Acesta nu suporta nici Craciunul, pentru modul superficial si materialist in care ceilalti locuitori din Whoville il sarbatoresc. Acesta accepta insa (intr-un final!) invitatia micutei Cindy Lou Who de a participa la petrecerile de Craciun, dar dupa ce este umilit in public, Grinch decide sa le distruga tuturor sarbatorile!

Photobucket

Jim Carrey este fenomenal in rolul Grinch-ului, pentru ca ii da ocazia sa se strambe in toate modurile posibile (lucru pe care il face intotdeauna excelent 🙂 ), filmul din 2000 este regizat de Ron Howard (Apollo 13) si nu trebuie ratat!

Trailer-ul filmului :
[youtube p1P_giB0TKg]

*17 zile 😀