Din pacate, luna decembrie nu aduce foarte multe premiere in cinematografele din Romania. Vineri, 5 decembrie 2008, au aparut 2 filme noi, Donkey Xote si Pride and Glory.

free image hostfree image host

Primul este un film de animatie, o comedie plina de aventuri adevarate. Magarusul Rucio spune povestea lui Don Quixote, aparand ideea ca acesta nu era deloc nebun, ci foarte inteligent si entuziast. Urmeaza calatoria pe care Quixote o face alaturi de Sancho Panza, cel mai bun prieten al sau (si cel mai bogat om din oras), magarusul lui Sancho, Rucio si armasarul fidel al lui Don Quixote, Rocinante (care uraste sa plece din grajdul lui). Daca Quixote va castiga duelul impotriva Cavalerului Lunii, adevarata identitate a Dulcineei va fi dezvaluita!

Trailer-ul filmului :

Pride and Glory prezinta saga unei familii formata din multe generatii de polititsti din New York. Codul lor de onoare este pus sub semnul intrebarii atunci cand Ray Tierney investigheaza un scandal incendiar de coruptie din interiorul polititei, in care este implicat si cumnatul lui, Jimmy. Afland adevarul, Ray este pe cale sa deschida o adevarata cutie a Pandorei, menita sa ameninte intreaga istorie a departamentului de politie din New York.

Trailer-ul filmului :

Vinerea viitoare : Beverly Hills Chihuahua, Le heros de la famille, Entre les murs si The day the Earth stood still!