Desperate Housewives a revenit duminica trecuta, cu episodul 11 din sezonul 5, intitulat Home is the place. A fost un episod dragut, dar mie inca mi-e greu sa o vad pe Susan fara Mike [si mai mult, pe Mike cu Katherine 🙁 ]

Photobucket

Bree (Marcia Cross) face cunostiinta cu viitoarea ei soacra. Da, in episodul 10, fiul ei Andrew s-a logodit cu iubitul lui, doctorul Alex. Asa ca viitori insuratei si [mama] Melina merg la familia Hodge, pentru vizita oficiala. Bree descopera acum ca va trebui sa lupte pentru a-si tine baiatul aproape, pentru ca Melina se aseamana in multe privinte cu incapatanata roscata. Razboiul dintre ele este tragicomic si culmina cu triumful [foarte] costisitor al lui Bree.

Gaby si Carlos raman un cuplu adorabil! Cum acesta din urma si-a redobandit vederea, era normal ca Gaby sa ii ceara sa isi gaseasca un loc de munca adevarat si sa isi intretina familia, ca inainte! Spre norocul ei, Gaby se intalneste cu Bradley Scott, un fost coleg de serviciu al sotului ei, care ii ofera o slujba neasteptat de buna lui Carlos. In aceeasi zi insa, Carlos isi anunta sotia ca vrea sa-i ajute pe orbi! Gaby ii forteaza insa mana lui Carlos, invitandu-l pe Bradley la cina, iar dupa cei doi discuta despre viitorul financiar al familiei. Bineinteles, Gaby are castig de cauza [complet justificat dupa parerea mea] !

Susan se plictiseste singura si decide sa mearga intr-un [gay] club cu Lee ; dupa mai multe pahare, cei doi se trezesc impreuna dimineata in pat, iar Susan este disperata pentru ca nu isi mai aminteste ce s-a intamplat. In plus, se pare ca seara trecuta ea s-a hotarat sa plece din oras pentru a fi aproape de Jackson [iubitul ei tinerel].

Lynette are insa cele mai mari probleme. Porter, unul dintre gemeni, este acuzat de omucidere. El fuge din oras si Preston [fratele lui geaman] se da drept acesta. Bob, avocatul baiatului, isi da seama de schimb si ii obliga pe parinti sa il caute pe Porter, pentru intalnirea cu procurorul care se ocupa de caz.

Nici Edie nu o duce prea bine. Dave, sotul ei, se poarta din ce in ce mai ciudat, vorbeste cu oameni invizibili [fantome ale trecutului]. Acesta ii marturiseste sotiei sale ca a mai fost casatorit si ca femeia si copilul lor au murit. Acest lucru pune capac, iar Edie il da afara din casa pe Dave.

Per total a fost ok, fara evenimente extraordinare. Urmatorul episod, Connect! Connect! va fi transmis de canalul ABC duminica, 11 ianuarie 2009.

Promo-ul noului episod :