In aceasta comedie romantica, Matthew McConaughey joaca rolul lui Connor Mead, un fotograf de celebritati care iubeste libertatea, distractia si femeile. Acesta este un burlac convins, care nu se sfieste sa isi paraseasca numeroasele iubite chiar si prin intermediul unei conferinte virtuale! Comportamentul lui e pe cale sa distruga nunta fratelui lui, Paul, cand Connor este vizitat de fantomele fostelor lui iubite parasite. Acestea il duc intr-o calatorie revelatoare si hilara, printre relatiile esuate pe care le-a avut in trecut, prezent si pe care le va avea.

Photobucket

Impreuna, ei incearca sa descopere motivul pentru care Connor a devenit un barbat atat de insensibil si daca acesta mai are vreo sansa sa descopere adevarata dragoste. Sau daca este intr-adevar o cauza pierduta, asa cum il considera toata lumea.

Regizorul filmului este Mark Waters, cel care s-a ocupat si de Mean Girls sau The Spiderwick Chronicles. Din distributie mai fac parte Jennifer Garner, Michael Douglas si Breckin Meyer. Ghosts of Girlfriends Past va avea premiera pe 1 mai 2009!

Trailer-ul filmului :

In Romania, filmul va veni pe marile ecrane in 12 iulie 2009 !

In plus, cateva poze de la filmari [din februarie 2008!]

free image hostfree image hostfree image host