Glenn Close a primit propria stea pe Walk of Fame, celebrul bulevard din Hollywood. Vizibil incantata si extrem de emotionata, aceasta a spus ca de abia asteapta ca oamenii sa calce pe numele ei 🙂

Actrita de 61 de ani a declarat ca este o “onoare minunata” sa primeasca cea de-a 2,378 – a stea, adaugand ca este incantata sa imparta faimoasa bucata de trotuar cu eroii sai din copilarie.

A fi considerata o vedeta este un lucru, dar sa fii intiparit pentru totdeauna in asfalt, viata trecand peste noi, pentru mine este cel mai important lucru al acestui premiu.” a declarat Close la ceremonie.

Tocuri de 5 centimetri, flip-flops, cosuri de inghetata, mucuri de tigara, caruciore pentru copii, role, skateboards, scaune cu rotile – sa vina toate,” a glumit fericita actrita.

Asemenea Calei Lactee, aceasta galaxie se va dezvolta, omagiindu-i pe artistii care au format inima si sufletul lumii.

Cel mai amuzant citat al actritei a fost insa urmatorul :

“Si pot sa vizualizez cum se va intampla peste ani de zile. Cineva se va plimba pe langa aceasta stea, va sterge praful de pe numele meu si se va gandi “Glenn Close? Glenn Close? Oh da, imi amintesc. A fost un actor bun.” 😀

Glenn Close, cunoscuta in principal pentru rolurile sale din Fatal Attraction si Dangerous Liasions joaca in prezent in serialul dramatic Damages.