Zilele trecute, s-au incheiat filmarile celui mai frumos, puternic si realist serial pe care l-am vazut, ER! In semn de negare, Parminder Nagra, interpreta personajului meu preferat (acum) din serial, Neela Rasgotra, a vrut sa lase cateva lucruri personale in rulota sa. Dupa, ea si-a spus ultima replica [foarte importanta pentru serial] in aplauzele tuturor celor prezenti ; a fost calma si s-a tinut tare pana cand a fost imbratisata de Noah Wyle. Apoi a izbucnit in plans.

“Este dificil sa investesti atat de multa energie, pasiune si atat de mult timp in ceva si dupa sa nu mai face parte din el, dar sa fii inca recunoscut pentru asta. Pe de-o parte, asteptam acest moment. Pe de alta parte, este finalul unui capitol foarte frumos din viata mea, asa ca sunt melancolic.”

Noah Wyle – Dr. John Carter

“O sa fie foarte ciudat sa nu-i vad pe acesti oameni in fiecare zi. Am fost rasfatata aici.”

Parminder Nagra – Dr. Neela Rasgotra

“Nu am vrut sa fiu trista. Dar acum este vorba despre 15 ani din viata mea, asa ca va multumesc si va spun pe curand si la revedere in liniste. Nu adio.”

Yvette Freeman – Nurse Haleh Adams

“Este un cliseu sa spui ca toti suntem o familie aici, dar chiar asa ma simt si o sa imi fie incredibil de dor de tot.”

David Lyons – Dr. Simon Brenner

“Acesta este un serial despre a salva si a ajuta oameni, despre sacrificiu si o munca foarte grea. Noi am muncit foarte mult pentru a reusi sa facem asta bine.”

Troy Evans – Desk Clerk Frank Martin

“A fost minunat sa fac parte din ceva care are o mostenire atat de bogata si care va ramane pentru totdeauna in istoria televiziunii.”

Angela Bassett – Dr. Cate Banfield

“Este uimitor sa mergi oriunde in lume si sa fii recunoscut, oamenii sa se poarte frumos cu tine si sa iti aprecieze atat de mult munca.”

Abraham Benrubi – Desk Clerk Jerry Markovic

“Prezenta in acest show mi-a schimbat viata. Am dobandit respect in aceasta industrie. Oamenii ma privesc ca pe un actor complet diferit.”

John Stamos – Dr. Tony Gates

“Am facut rost de tema muzicala din ER inainte sa fac parte din serial si cand alergam ma prefaceam ca fac parte din prezentarea initiala a actorilor.”

Scott Grimes – Dr. Archie Morris

Un alt amanunt extraordinar pe care l-am aflat acum ceva timp despre ultimul episod din ER este prezenta lui Alexis Bledel! Da, ati vazut bine, adorabila Rory Gilmore va juca in finala de doua ore a serialului, in rolul unui nou intern, Dr. Julia Wise. Este incredibil cum s-au potrivit toate mai bine decat m-as fi asteptat vreodata. Nu ca mi-as dori ca ER sa se termine, dar acest ultim episod trebuie sa fie de neuitat!

Ce o sa mai plang 😀